Saadet14 Kızlar ameliyat olalı 1 ay oldu kontrolüm var ben hep ağdaya gidiyordum. 28.haftam jilet yapmak istemiyorum. Ben gibi ameliyat olup ağdaya giden var mı?
Feriyecrin_annesi Saadet14 canım bende 12. Haftamda serklaj oldum şuan 33 haftalığım. Hani kuaföre gitmedim ama hep ağda yaptım. Şuan da da anneme yaptırıyorum. Erken doğum riskim var.
Saadet14 Feriyecrin_annesi Aynen benimde erken doğum riskim var işte kendim de yapamiyorum malesef kuaföre gitsem diyorum hep gidiyordum ama ameliyattan sonra hic yaptirmadim. Acaba diom tetikler mi erken doğumu 🥺
Feriyecrin_annesi Saadet14 sürekli ağda kullanıyorsan bir etkisi olmaz diye düşünüyorum canım çünkü vücudun alışkın.. . Ama çok çelişkide kaldıysan doktoruna sorabilirsin
Feriyecrin_annesi Saadet14 Vücudunuz alışkın olduğu için bence tetiklemez diye düşünüyorum. Ama çok çelişkide kalıyorsanız doktorunuza sorabilirsiniz. En doğru cevabı o verebilir size. Benim aklıma hiç gelmedi sormak.
Mermaid-AA Saadet14 merhaba canım doktoruna sorabildin mi? Bende bu konuyu merak ediyorum aynı durumdayız.
Saadet14 Mermaid-AA Merhaba yok canim ya soramadim ama gittim agdaya cok şükür birsey olmadi hala dogurmadim 😁 32.haftama girdim 35 e doğru bir daha giderim dedim kontrolüm var. Sonra belki bi daha gitmek nasip olmaz.
Mermaid-AA Saadet14 benim haftam biraz daha ilerlesin o zaman öyle gideyim 🥰🙈 Sağlık sıhhatle zamanında kucağına almak nasip olsun inşallah 🥰💓