Aden1adel Merhaba yeni hamişler. Ben 6 haftalık hamileyim. Fakat günde bir paketten fazla sigara içen bir insandım. Bırakamıyorum da. Ama azalttım. Yani bırakmayı istiyorum ama içme isteğime engel olamıyorum ne yapacağımı da bilmiyorum 😞😒
irem_altun74 Aden1adel bende öyleydim canım günde 2 3 tane ıciyorum şimdi kalp atışını duyduktan sonra azalttim bende bırakırım gibi geliyor bana da
Mevaninannesiii Aden1adel evde çerez aburcubur tarzı şeyler bulundurun her isteğiniz olduğunda onları yiyin belki bastırır canm
Chucky9 Aden1adel 37. Haftada hâlâ içen biri olarak dilerim bulantınız olur diyorum 😀 kötü bi temenni gibi dursa da iyi bişey. Benim hiç bulantım olmadı hiç bırakamadım maalesef
Aden1adel Chucky9 6. Haftamdayim mide bulantısı kusma vs hiçbir belirtim yok uyku dışında. O yüzden aslinda bende istiyorum bulantım olsa belki tiksinir bırakırım diye ama bilmiyorum 🤷♀️
Esmaonur Aden1adel bende öyleydim 13 haftaya gireceğiz hala sigaradan Tiksinemedim maalesef. Burada biri Kent White önermişti oranları en düşük olan sigara. Ona devam ediyorum günde en fazla 5 tane içiyorum. Kendimi odakladım ve 3 saatte bir içmeye çalışıyorum böylece günde en fazla 4 5 oluyor
Aden1adel Esmaonur aslında bende bu söylediğiniz yolu deneyebilirim. Nikotin oranı en dusuk sigara alıp sırf içmek için kendimi kaldırabilirim belki de
gizzzy35 Esmaonur Sanırım ben önerdim onu. Bende içiyorum kent White maalesef bırakamadım ama 3 taneden 1e düşürmeyi başardım 🙏 İnşallah o 1i de içmem yakın zamanda
mavibeen Kuruyemiş ve sakızla kendinizi oyalabilirsiniz. Canınız sigara istediğinde olduğunuz yeri değiştirip başka bir işle uğraşbilirsiniz. Azaltarak bırakabilecek bir şey değil sigara
Aden1adel mavibeen Yanı çalışıyorum durum böyle olunca bulunduğum ortamda sigara içiliyor ve ister istemez engelleyemiyorim kendimi. Biliyorum kişinin kendisinde bitiyor bu olay ama ben bunu beceremiyorum sanırım
Aden1adel Yanı çalışıyorum durum böyle olunca bulunduğum ortamda sigara içiliyor ve ister istemez engelleyemiyorim kendimi. Biliyorum kişinin kendisinde bitiyor bu olay ama ben bunu beceremiyorum sanırım
Esmaonur Aden1adel bence de canım. En azından en düşük oranlısı tabi ne kadar fark eder bilmiyorum ama düşünürsen eğer Camel White sigara
Selenaysss Aden1adel senin haftandayken tiksinmiştim canım işim stresliydi ve bir pakete yakın içiyordum 7 ay istemedi ama iki aydır günde iki adet içiyorum sadece
Aycaccelik Aden1adel ben de öyleyim ilk gebeliğimde de öyleydim sadece 1 paket içmiyorum 7 8i buluyor onunda önüne geçemiyorum biri bana bol bol da su iç 2 litre içiyorsan 3 litre iç bebeğin zarar görmesin en azından sağlıklı da beslen demişti ilkinde de ben de o şekilde devam ediyorum bakalım keşke bırakabilsek
Aden1adel Aycaccelik bende günde bir paketten fazla içerdim ama suan 7-8 tane kadar içiyorum umarım daha da azaltabiliriz canım
MinikMuciz3m Aynen azaltırak bırakılacak biley değil siğara inanın bende bırakanam diyordum. Bıraktım bir anda hiç içmedim. İnanın bebek için zaten bırakmak istiyordum vesile oldu. Darısı bırakmak isteyenlere 🥰🥰