Birumuteses29 Kızlar hamilelikte saç boyası önermedi doktorum ama çok beyazım var hint kınası düşünüyorum koyu kahverenginde yapan var mı daha önce nasıl oluyor
Kubra3525 Birumuteses29 canım ben 3 ay sonra normal boyayla maske takıp boyadım bişeyde olmadı şükür kına yı bilmiyorum boya bişey yapmadı kına hiç yapmaz bence🤷🏼♀️
Aycaccelik Birumuteses29 ha birde açık havada yap ben sarıdan siyaha dönmüştüm balkonda yaptık görümcemle solunumdan etkilenme yani maksat
Birumuteses29 Kubra3525 doktor en baştan söyledi yasak diye bizde cesaret edemedk aslında bitkiselde bişey olmaz diye düşünüyorm ama 31 haftalık olduk
Kubra3525 Birumuteses29 banada ilk 3 ay boyama sonra boyuyabilirsn demişti bende arkadaşımda boyamıştık senin tercihin yine ama bence boya psikolojik olarak iyi gelir
Birumuteses29 Kubra3525 tabii zaten kilo alıyoruz hiç bi kıyafet olmuyo sac bembeyaz vucut değişiyo insanın psikolojisi bozuluyo😔
Kubra3525 Birumuteses29 hepsi geçici canım hiç takma mucizeye şahitlik yapıyorsun öyle düşün 🌼🥰 hamileligim boyunca kıyafetlerimi deneyip canımı sıkmadım hep siyah tayt tunik hırka giydim vallaha😁 saçlarınıda boya bu zamanların keyfini çıkar öyle bi geçiyor doğup büyüyolarki❤️
Minicikveannesi Bana da doktorum amonyaksız saç boyası ile boyayabilirsin dedi. 3aydan sonra izin verdi
Birumuteses29 Minicikveannesi bu gidişte trkrar sorayım ozmn bakalım ne dicek ilk sordugumda 7 haftalıktım şimdi 31😀
Minicikveannesi Birumuteses29 Sorun tabiki bende boyayacağım çünkü ya beyazlarım gözüme batıyor hiç hoşlanmıyorum 🤣