baharyeto123 Bi türlü içime sinen bi isim bulamadım ya 🤷🏼♀️😂 ya isim güzel anlamını beğenmiyorum yada ismi beğenmiyorum anlamı çok güzel oluyo belki siz yardım edersiniz 😌
Afynl_03 baharyeto123 asel ada, elizan, mislina, aysima, aymira çocuğumun cinsiyeti hayırlısı ile belli olursa bunlardan birini koymayı düşünüyorum
baharyeto123 Byztrkravc aa evet o kadar farklı isim varki ipek aklıma gelmemişti aklımda tutucam ipek kızım diye koklarım ♥️
ebrar6036 baharyeto123 Tabiki Asel❣️ Muhammed suresinde geçiyor anlamı cennette bal ırmağı 💕 demek kızım olursa asel koyucam
Esmaonur baharyeto123 masal Derin Ada Azra Kızım olsaydı bunlardan birini düşünüyordum ama sanırım erkek 😄
2anneoluyorum baharyeto123 benim için daha erken ama anlamlı isim olshn diye bakıyorum şuan Ceylin ismi hoşuma gitti cennete açılan kapı imiş anlami
Cocolingo baharyeto123 ben Azra, Verda, İnci, Alâ isimlerini düşünüyorum ama net karar veremedik doğuma kadar daha kaç isim eklenir çıkarılır bilmiyorum insan en güzeli olsun istiyor 🥰
GizemSanmaz Umay, mihra, eslem Bizimde cinsiyetimiz belli değil kız olursa bunlardan birini koymak istiyorum ☺️ ( Umay favorim anlamı devlet kuşu )