Aylncyln Merhaba sevgili anneler, kaç saattir ritmik bir şekilde bebeğimin hareketini hissediyorum, hıçkırmanın normal olduğunu biliyorum ancak uzun sürdü endişelenmem gereken bir durum var mı, bunu yaşayan var mı acaba? 23 haftalığız
ikizleri_beklerken34 Aylncyln kötü bişey olacağını sanmıyorum. bende 23 haftalığım iki gündür hareket hissetmiyorum ufak tefek bişeyler oluyor ama eskisi gibi değil sanki. Sizinde ara da hareket hissetmediğiniz günler oluyor mu?
3bebekannesiii ikizleri_beklerken34 zaman zaman bebeğin pozisyonuna bağlı olarak hareketler az hissedilir canım tatlı biseyler ye ılık süt iç sol tarafına uzan mutlaka hissedersin
Aylncyln ikizleri_beklerken34 Ben bu aralar ekstra fazla hissetmeye başladım. Ara ara öyle olucağını duymuştum ancak hiç hissetmediğiniz olursa riske almadan doktora gidebilirsiniz, bir tane arkadaşımız yazmış tatlı, duş, sol tarafa yatmak bunlar bebeği hareketlendiren şeyler ben de duydum deneyin mutlaka, kendinizi strese sokmayın öyle durumlarda da bebek ekstra hareketsizleşirmiş 🌸🤗
ikizleri_beklerken34 3bebekannesiii Aylncyln Dün tatlı yiyip denemiştim ama hissedemedim . Biraz önce az bişey çikolata yiyip sola döndüm bu sefer televizyonu fln da kapattım azar azar da olsa hissettim . Teşekkür ediyorum cevaplanırız için. Zor bulunca hep bir korku oluyor insan içinde