Maysasu Kızlar beta değeri artışınızı yazar mısınız iki güne bir iki kat artması gerekiyor ya tarihlerle sonuçlarınızı yazar mısınız
Merve43 Maysasu herkesin beta artış hızı farklıdır benim 2 gün de iki katına çıkar başkasının üç katına çıkabilir başka birinin beta artışı ile kiyas yapmak doğru olmaz
Aysem- Maysasu 167 ile öğrendim 1 hafta sonra gittiğimde 2783 olmuştu hem keseyide görmüştüm. Sizin kaç betanız?
Aysem- Maysasu Öncelikle hayırlı olsun sağlıklı bir gebeliğiniz olsun😇 ne zaman öğrendiniz bilmiyorum ama daha çok yeni doktora gidin beta takibinizi doktor yapsın. O sizi daha iyi yönlendirir bu süreç nasıl ilerler bununla ilgili açıklamalarda bulunur hem içinizde rahat eder.
Maysasu Aysem- gidicem canım çok teşekkür ederim ben 2 ay önce düşük yaptım da hemen doktora gitmek istemiyorum da boşuna heveslenmeyim diye
Aysem- Maysasu Bende iki sene önce yapmıştım bu sefer hemen öğrenir öğrenmez gittim doktora, bu gibi durumlarda doktor kendisi takibe alıyor.
Merveismail3 Ben bu ayın 10.da verdim 10,17 çıktı tekrar ayın 13.de verdim 50,3 çıktı dün gerdim yanı 18inde 411,3 çıkmıştı
Maysasu Merveismail3 evet canım gerçekten stresli bir süreç Allah isteyen herkese nasip etsin sağlıklı bir şekilde