zclkkubra kızlar grip oldum burnum tıkanık nefes alamıyorum alamadıkça çarpıntım artıyor ağız kuruluğumda var lütfen burun tıkanıklığına etkili çözümü olan yada kalp çarpıntısına yazsın dğn sabaha kadar acildeydim
Ilayda1 zclkkubra en güzeli esef serumla yıkamak. Alamam diyorsan da bol tuzlu su yap burnunu tuzlu suyla yıka. 2 hafta önce bende aynıydım tuzlu suyla hem gargara yaptım hemde burnumu yıkadım çok şükür geçti 3 güne
Loveis16 zclkkubra Koronayım ne yaptıysam geçmedi burun tıkanıklığım. Köşede bekleyeyim de farklı bir şey duyarım belki
Esmaonur zclkkubra canım bana burun tıkanıklığı çok olursa eczaneden okyanus suyu alın demişti. Tuzlu su gibi bir şey. Deneyebilirsin reçetesiz alınıyor
Beyza11 zclkkubra kekik yağını kaynayan suyun içine damlasına buharina durmak ve odaya kokusu yayilmasi da çok fayda sagliyor deneyebilirsinjz
zclkkubra Ilayda1 serum fizyolojik yani serum suyuyla sprey olarak sıkıyorum ama fayda sağlamıyor ve hemen kapanıyor yine çok kötü bi durum
zclkkubra Loveis16 mentollü krem yada viks duya arın buharına tutun ben direk çokkkk yakıyor ama burnumun kenarlarına sürüyorum o da anlıkta olsa rahatlatıyor benim problemim burhn tıkanıklıpının oluşturduğu mefes alamamayla bersbrr çarpıntı hiç uyuyamıyorum sizde de öyle mi
Loveis16 zclkkubra Çarpıntı nefes kontrolümü yapamazsam oluyor. Ama bebeğime zarar vermesin diye sakince ağızdan almaya çalışıyorum zorda olsa. Pcr testi yaptırdınız mı ? Ben korona olabilme ihtimalini hiç düşünmüyordum.
zclkkubra Esmaonur serum fizyolojik ile aynı şey dediler ben onu aldım ama o daha mı etkilidir acaba iyi geldi mi size
zclkkubra Loveis16 yapmadılar covid geçirmiştim vovid testi hariç test yaptılar kan vs bişey çıkması kanda biraz enfeksiyon var dedi bir de biraz şekerim düşmüş