12mommy Aylinarya ilk 50 sözcük ilk 50 hayvan 🦒 sebze🎃 meyve bebeğin ilk zeka kartlarini ve birde uyku oyuncağı amigrumi tavşanı 🐇 👣🧚🏼♀️👼🏼
dnzcnrb Aylinarya ilk 4 ay sadece siyah ve beyaz 4-6 ay arası da kırmızı rengi görüp ayırt edebildiği için ilk oyuncağı bence kesinlikle bu renkler olmalı dikkatini çekebilmesi açısından https://ty.gl/0yairj7og7
Buseylul Gzmysf1608 Cok hizli teslimat yapildi cok memnun kaldim acikcasi. Pusetinin ortusu cift yonlu .
Gzmysf1608 Buseylul Evet çok hoş Allah güle güle kullanmayı nasip etsin im ınstagtam yok fiyatı nedir ona göre arkadaşıma sipariş verdiririm çift taraflı erkek olsa diğer taraf kullanılır çıka amaçlı ve kışlık olması önemliydi benim için az kaldı üşümesin bebişim🥰
Tgbergll Ah bu anneler iyi ki varlar 🥰 bizim de ilk oyuncaklarımız anneannemizden amigurumiler oldu şuan için başka bişey almadık ama zeka kartı ve çıngırak gibi şeyler hariç fazla bişey de almayı düşünmüyorum zaten ilk aşamada 🐣
Ekinff Aylinarya zeka kartları siyah beyaz Zilli çoraplar Oyun halısı İnce uzun gövdeli çıngırak Hışırtılı kitap Çıngırak Top Birde hikaye kitapları aldım işitsel gelişimi ve iletişimimizi güçlendirmek adına.