Prens1prenses2 Sevtugm ay. Ende leke yok ama sivilceler çıktı normalde hiç sivilce falan çıkmazdı bende ama şok oldum resmen ya
Maviiiiiiiiiii Sevtugm benimde burnumun kenarları ve çene çizgisi kızardı doktora sormuştum hamilelikten olmuştur dedi ama çok kızarık ne yapsamda geçmedi önerebilceğiniz bişey varmı kızlar
Kbra2727 Yoğurdun üzerine çıkan su var ya onu bir kaseye al suyunu güneşe koy krem kıvamına gelene kadar beklesin sonra gün iki kere yüzüne sür daha fazlada sürebilirsin sana kalmış
begonvilko Bana gebeliğin basından beri evde bile olsan güneş kremi sür demişti doktorum. Belki güneş kremi kullanırsan önüne geçebilirsin diye aklıma geldi canım.
Meleekk Prens1prenses2 bende aynıyım. Bide sivilce çıkıo çenemde, ben hiç dokunmam bile iz kalmasın diye. yüzümde hiç sivilce lekesi yok ama gebelikte çıkan sivilceler leke bırakıo 😶🤦🏻♀️ nasıl geçecek bilmiyorum.
Sevtugm Prens1prenses2 bende yeni cikiyot başlıyor belli hep kullandim güneş kremi. Yine de riskli gebeliyom var olan bu olsun diyorum sağlıkla zaman mi ben bebeğim siz bebeğiniz herkes bebeğine kavuşsun sağlıkla analı babalı büyütelim biz bebeğimiz sağlıkla 🙏🙏🙏 🤲
Prens1prenses2 Meleekk aynı sorun bendede var ya inşallah geçer artık ne diyelim bencillerimizin canı sağ olsun 😂
Prens1prenses2 Meleekk kız aceleden yazdığım için yanlış yazmışım şimdi fark ettim düzenleyemiyorum da kaldı öyle 🤣🤣🤷♀️
Prens1prenses2 Meleekk Evet canm aynen öyle bebişler yazacaktım kı yazdım da ama değiştirmiş klavye sonradan okuyunca fark ettim neyse anladın zaten sorum kalmadı 🤣🤣😀