Annesininbitanesi1 Kızlar bugün karnımın içi çok acıyor ne kalkabiliyorum ne oturabiliyorum bişeyler batıyor sanki içerden o kadar canım yanıyor ki bu haftalarda yaşayan varmı aranızda böyle bir durum göbek deligimde sızlıyor resmen
serifesimsek Annesininbitanesi1 benimde acıyor ama o kadar şiddetli değil doktora söylediğimde herhangi gib problem yok dedi siz doktorunuzla görüştünüz mü
birkizbirerkekannesi Annesininbitanesi1 2 gündür benimde öyle 35+4 deyiz. Eşime söylüyorum karnımın içi acıyor resmen diye. İyice büyüdükleri için mi acaba. 2. gebeliğim kızım 6 yaşında hiç hatırlamıyorum öncekinde öyle birşey oluyormuydu 😅
Annesininbitanesi1 serifesimsek perşembe günü doktorumdaydım bi problem yoktu bu hafta tekrar gidicem 2 gündür çok fazla oluyor genelde
Annesininbitanesi1 Nutellaaaa benimde doktorum bişey yok dedi çözemedim bir türlü bu haftalarda iyice arttı benimde 🥺
yamacinannesii Annesininbitanesi1 Ya herkeste farklı bi sebebi olabilir ama benim hep öyle oldu doktoruna bi sorarsın ama yine de için rahat eder
Annesininbitanesi1 yamacinannesii sordum geçen hafta bi sorun yok dedi perşembe bidaha gidicem canım geceleride regl agrısı gibi bel ve kasık agrılarım oluyor agrıdan uyuyamıyorum bile
Annesininbitanesi1 birkizbirerkekannesi benimde ilk çok kötü hissediyorum kendimi acılardan dolayı korkuyormuda erken diye daha 😞