serapinci hayathayal 14+5 olduk çok şükür 🙏 bi sıkıntı yok şimdilik 😊 az bulantım oluyo arada öyle devam ediyoruz 😁 size neden istirahat verdi doktor?
Elcindyn hayathayal serapinci ben de 14+5 günlük hamileyim çok şükür iyi gidiyoruz 😍 inşallah böyle devam eder 🙏
Elcindyn hayathayal geçmiş olsun hiç yormayın kendinizi 😇 benim hiç bulantım ya da kusmam olmadı dilimi ısırayım 🙈
hayathayal Elcindyn hey maşallah👏👏😁 valla ben yeni yeni gozumu açıyom hayata 🤣 kör topal kalkmaya baslamistim simdo gene yatiyoz. Allah başka dert vermesin ne diyelim.🤗 teşekkürler bu arada
Cismmpoyraz48 14+2 mide bulantilarm geçti sırf yemeğe verdim kendimi bide ev yemeği değil sürekli hazr istiyorum ızgara turu et turu hergün olsa yicem yani pek et türüyle aram da iyi değildi normalde bu aralar çok düşkünüm
hayathayal Cismmpoyraz48 bende sevdiğim ne varsa tiskindim cok garip😁 canim hep ekşi yemek istiyor. Istahim biraz acildi ama canim herseyi yemek istemiyor. Illa icimin aldigi birsey olacak😁
Cismmpoyraz48 hayathayal istahlar açık ama yemek seciyoruz 😁 eksi tuzlu bende de öyle cnm cinsiyetiniz bellimi
Bebegimizibeklerken Biz de 14+6.iştah hic yok canim habire ekşi istiyor tursu limon falan.iki doktor da erkek dedi bakalim hayirlisi
hayathayal Bebegimizibeklerken bende oyle. Soyle .... olsasa yesem diyorum🤣🤣 ismini yazmim caniniz ceker 😁😁😁
Derin_34 Bizde 14+7 olduk bugün bulantılarım henüz kesilmedi sadece hafifledi biraz günde bir kez kusmalarım oluyo onun dışında iyiyiz elhamdüllillah😍
Mgyldrmzclk Bende 13+6 haftalığım iyi gidiyor kanamam vardı benimde Bi kaç haftadır bitti şükür geçmiş olsun
Derin_34 Ayseu iştah benimde hiç yok doktora söyledim doğru düzgün hiç bişiler yiyemiyorum diye oda bana multivitamin verdi iki gündür onu kullanıyorum
karekedi Biz de 14+3 olduk bugün. Benim de lekelenmem olmuştu daha önceki haftalarda dinlendim ve progestan kullandım. Şimdi ıyiyiz şükür sadece 14. haftaya girdiğimizden beri hiç akıntım yok iyi midir kötü müdür bilemiyorum.
Bursa 13+6 olduk şükür bulantı yada tiksinti olmadı sadece belim ağrıyo oda azda olsa zor oluyo uzandığım yerden kalkmak için zorlaniyorum sadece😊
Derin_34 Annesininumudu ara ara kasık ağrıları benimde oluyordu bişi batıp çıkıyor gibi saniyelik sonra geçiyordu