MERVEANNEAsel Kızlar 36+5 hamileligin var 4 Kasımda sezeryan olucam ama doktor erken alma ihtimalimiz olabilir sancılarım cıktı bebek 2.499 kilo cıktı minion bebek olucak dedi ama benim içim hiç rahat degil napmam gerekiyor acil kilo aldırmam lazım yardım 😪😔
Clementinee MERVEANNEAsel Kaşar peyniri Muz Çiğ kabak çekirdeği Ama bence normal kilosu canım stres yapıp üzme kendini 🥰
Dilara0638 MERVEANNEAsel bende 33te gittiğimde eksik çıktı şuan sizle aynı haftamız günümüz 3 kg oldu bebeğim benimde sancılarım ve açılmam var ne zaman doğar belirsiz ama kilosu için en azından içim rahat ben kaşar ceviz çiğ fındık çok yedim bunların etkisi olduğunu düşünüyorum bide bebe bisküvisi duydum denemedim ama petibör bisküvi yedim et baklagiller flnda yiyebilirsin
Esraali MERVEANNEAsel saglık sorunu olmadıhı süre bişi olmaz topalrnor küçük olanlar daha iyi kilo aloyor
Dilara0638 MERVEANNEAsel inşallah canım doğduktan sonra da sütün yarar ona zaten büyür hemencecik korkma sağlıklı sıhhatli olsunlar yeter 🥰
Papatyamevsimi-89 MERVEANNEAsel süt+ceviz+balık+kaşar peynjri+soda+muz ben bunları yiyorum ve 29+6 da oğlum 1832 gra cikti
H_myra1 MERVEANNEAsel inanın ne yerseniz yiyin bebek alacagı kadarını alıyor sizin yedikleriniz çok fazla etkilemez eger öyle olsa herkez 4 kilo bebek dogurur kilosu gayet iyi önemli olan kaç kilo oldugu degil zamanında dogması zamanın da dogan 2.500 olan bebekler küveze bile gerek duymuyor çogu zaman
mervikodunyasi MERVEANNEAsel yapman değil de yapmaman gereken çok önemli bir şey var ‘stres’ 😌 Bebeğim zayıf düşüncesinden kendini kurtarmalısın çünkü bebeğin gayet normal .Sen mutlu ve stresten uzak olursan yediklerin her ne olursa olsun bebeğine yararlı olacaktır 🥰 Bir de bebeklerimizin kilosu boyu birazda genetik .Normalde zayıf bir hanımsan veya eşin 1. Derece yakınlarınız bebeğinde tostombul olması beklenmez.2500 ile 4000 arasında hiçbir fark yok güzellik.Sen son zamanlarının tadını çıkar 😇
3bebekannesiii MERVEANNEAsel her gece yatmadan 1 bardak süte 2 tatlı kaşığı toz nesguik katip iç çok güzel kilo aldiriyo canim birde brokoli muz ve kadar peynir com tuket