gunesveguney Kızlar selam hastane çantasına koymak için göğüs ucu kremi alcam çatlak olmasın falan diye ama lansinoh çok patladı fiyat aldı başını gitti onu almak istemiyorum o kadar gücüm yok.Bunun dışında kullanıp memnun kaldığınız var mı?
Dilara0638 gunesveguney ben lansinoh aldım onun dışında ıncia öneriyorlar oda pahalı garmastan pomad var onunda onlardan farkı yok genel olarak gögüs ucu kremleri pahalı bence doğal yağlardan faydalanabilirsiniz uygun olsun diyorsanız 🤷♀️
Civcivinannesiii gunesveguney incia markasi var icerigi dogal fiyat olarak hatirlamiyorum ama ona bakin 😊kendi sitesinden
gunesveguney Dilara0638 doğal yağları hiç araştırmamıştım ona da bakiyim canım çok sağol lansinoh 90 TL olmuş Ya :( ıncia 40 falan ennn olmadı onu alırım o zaman
gunesveguney Civcivinannesiii çok sağol canım lansinoh ile 2 katı fark var aralarında zaten en olmadı onu alırım kullandıktan sonra emzirmeden önce Yıkama gerekiyor mu onda
Dilara0638 gunesveguney evet lansinoh biraz pahalandı ben uyguna almıştım şuan ki fiyatına ınciada iyi diyorlar oda olabilir yani
Civcivinannesiii gunesveguney bende daha kullanmadim canm arastirma icindeydim ona denk geldim bilmiyorumki yikama gerekiyomu 🙈 ama kullanma talimati varsa orda yazar