Bussrakkose Nezife bizde de erkek çocuk on gün daha geç gelir derler sağlıkla vakitlerinde gelsinler inşallah 😊
Linaeliff 9 gün sonra doğumum var bel kasik karin ağrılarım gittikçe şiddetini artırıyor.bakalim oglum bekleyecek mi 9 gün daha 🙂
Busra_spmz Nezife tam tersi diye biliyorum kız çocukları erken gelir erkekler günlerini doldururlar sonra gelir 🤷
Minnosanne06 Nezife kız çocuğu için erken gelir denir. Doğum 9 ay 10 gündür kız o on günü eksik doğar derler. Sağlıkla gelsinler de tek. Bizim de 20 günümüz kaldi
kirpapatyasiii Nezife 9 günümüz kaldı kızımla nerdeyse 3 haftadır sancı kasılma çekiyorum ama ilerlemiyor belli bir seviyede kaldık bu hafta biraz daha şiddetli gibi bakalım perşembe kontrole gideceğiz 🤗
honeysmom Nezife 35 günümüz kaldı naispse, zaman su gibi geçti ama artık geçmiyor sanki 🙈 Allah sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏼🧡
mucizebebek03 Nezife 39+6 son bir gün ve erkek😁😬😂😂bana da erkekler geç gelir dediler bence cinsiyete bakmıyorlar canları ne zaman isterse artık 😁😘
Nezife Benimde herhangi bir belirtim yok Perşembe kontrolüm var bakalım o zamana neler olacak nasip diyelim artık
Linaeliff Alone Hadi sağ salim alıp gelelim evimize bebeklerimizi inşallah bizler dahil tüm hamileler 😊❤
Burcunuz Nezife bizde de erkek çocuk geç gelir dediler oğlum 41+6 da doğdu 🤭kız eksik etek diyor babannem 10 gün erken dogarmus ama hani ne gelen ne giden var kaldı ,9 gün 🤭