Hhande01 Arkadaşlar önceden plandığım bir seyahatim olacaktı ama hamileliğimi öğrenince tereddütte kaldım gidip gitmemek arasında 10 saatlik bir yol 1 haftalık bir konaklama olacak Hamileliğin ilk aylarında seyahat eden oldu mu?
Seross10 Hhande01 doktorumda 10 haftalık gebeyken git ama 2 buçuk saatte bir mola ver ve yürü demişti. Yoksa bir sakıncası yoktu
nevarneyokk Hhande01 Ben ilk üç ayda 8 saat yolculuk yaptım hemde otobüste , üstelik Rizeye gitmiştik. Ayder yaylalarında oğluşumla hoplayıp zıplamışım bilmiyordum
Hhande01 irem_altun74 Kendimi iyi hissediyorum o yüzden gitmek istiyorum ama kararsızım çok istediğim bir seyahatti çünkü ☺️ Bugün doktoruma da danışacağım ( teşekkürler)
Hhande01 Seross10 benim gebeliğim daha çok yeni 6 haftalık kadar 😌 ve otobüs yolculuğu yapacağım o yüzden düşündürüyor
Mom6272 Hhande01 hamileliğim daha 5. haftasında araba yolculuğu yaptım 3 günlük ülke değiştirdim. hic bisey olmadı ve 4-5 kere ucağa bindim ama riskli gebeliğin varsa doktoruna danıs canım
Betulbayar32_ Hhande01 ben 12 saat arabayla mugladan Gaziantep’e gittim ilk zamanlar 7 aylık hamileyim geçen haftada aktarmalı uçakla gazinatpe ailemin yanına 18 gün gidip geldim bize bir sorun çıkmadı inşallah sizde de çıkmaz 🖤
Melekkiz_1 Hhande01 3aylik hamileyken 9saatlik yola gitmiştim kendi arabamizla aralarda mola verrk çok şükür çok rahat gidip gelmiştm😇
HazelDerin Hhande01 ben hep yollardaydım Rize İstanbul aradı arabayla 2,3 kez gittim geldim bişe olmuyo olmayınca 😅
llFatma Hhande01 kuzu 2 saatte bir mola verip dolaş ayakların şişmesin dikkat et gerçekten çok kötü şişiyor. Dolaş mutlaka bir şey olmaz iyi yolculuklar🥰
Susamismom 5 haftalıkken ve 5 aylıkken 6 saatlik yollara gittim ama 2 saatte 1 10 dk inip yürüdüm bir soeun olmadı