GlahCanbolatzelebi Merhaba kızlar ... ilk gebeliğimdi ve gebeliğim boyunca şükür hiç sıkıntım olmadı çok rahat geçirdim 😌 sadece son ay artık ağırlaşmadan ötürü ufak ağrılarım oldu . 37+4 haftalıkken yapılan çatı muayenemde 3 cm açıklık olduğunu söyledi doktorum ve çok şaşırdım çünkü ağrım sancım hiç olmadı . Muayene sonrası bir gün boyunca kanama geldi doktor normal olduğunu söyledi . Son haftamızda izinde olacağını istesen az suni sancı ile beni Doğuma alacağını söyledi . Belki de kendiliğinden gelirsin dedi. Bende 27 temmuz Doğum günüm diye sancım gelmezse o gün yapabileceğimizi söyledim . Doktor eşime cinsel ilişkinin faydalı olacağını söylemiş ve biz pazar akşam ilişki yaşadık . Bir gün sonra suyum sızıntı şeklinde gelmeye başladı . Sancım henüz olmadığı için doktora bir görünüp geleyim diye gittim yatış verdi kaçamadım ☺️ Akşam 6 gibi gülerek yatışım yapıldı 9 a kadar sancım Yok gibiydi ama 9 dan sonra başladı . Anne olmak zor şey ben daha dayanıklı olacağımı sanarken zorlandım son aşamada ıkınmayı beceremedim ama oğlumu kucağıma attıklarında annem dışarıdan gülme sesimi duymuş . Ayrıca Doğum sonrası iç kanama oldu kan takviye edildi . Yine şükürler olsun gece 2 buçuğa kadar sürdü herşey hızlı gitti . Oğlum için herşeye değer, dünya tatlısına ölürüm ben .... bütün annelere söylüyorum evet Doğum zor, ama evlatlar için bir gece sadece sabretmek yeter ... herkese rabbim kolaylık versin..💕💕💕
Hamidekara Hayırlı ugurlu olsun canim sağlıkla büyüsün insallah 36 haftadayim bende artik sabirsizlaniyorum zaman durdu gecmiyo sanki
GlahCanbolatzelebi Hamidekara o haftadan sonra zor geçiyor ama geliyor bi şekilde şimdi kucağımda olduğuna bile inanamıyorum