gmzgncr Erken gebelik testi ne zaman yapılır? Kaset test gibi ilk idrarda çıkma olasılığı daha mı yüksek yoksa fark etmiyor mu?
Bbuse12 gmzgncr çok takılmayın bence onları ben erken gebelik testinden aldim baya pahalıya hemde adetten altı gün önce yaptım negatif sonuç verdi 5 tl lik test aldim eczaneden adete 1 gun kala pozitif gördüm suan 26 haftaligiz😁
Maysasu gmzgncr evet canım şart değil trendyoldan alırsan çok daha uygun fiyatlı erken gebelik testleri eczanede çok pahalı
Nihalgvnyldz Powergirls ya bende kaset test var adetime 6 gün var belırtı de var hafiften bel kasık agrılarım bulantı vs yapsam çıkar mı sızce çok sabırsızım arkadaşım ilk idrar daha iyi sonuç verıyor dedı ama sızde böyle şeyler dıyınce bı an yapasım geldı
Sezen92 gmzgncr ben adetime 4 gün kala kaset testte öğrenmiştim tabi kişiden kişiye değişebilir erken testler de çok hata veriyor bence biraz bekle
gmzgncr Sezen92 adetim 5 gün geçti zaten. Ama yumurtmalama 23 gün oldu sanırım o yüzden erken gebelik testi aldım garanti olsun diye.
Maysasu Powergirls yaaaa görmedim kuzum bildirim gelmedi dün kan verdim beta 77 yarın tekrar gidicem 2 katına çıkmasını bekliyorum
12mommy gmzgncr 7 gun kala cok belirsiz cikmisti evde yaptirim tester 5 gun kala denedi ve cizgi belirginlesmisti hemen o gun kan testi yaptirdim ve 3 haftalik gebeligim oldugu soylenilmisti
Sezen92 gmzgncr olabilir canım en garanti kan testi bence geç döllenme olmuşsa testte göstermeyebilir