Serapmehmet_19 https://imgyukle.com/i/krpu7Y Bide bana bakar mısınız rica etsem, 14+1 meraklardayız😍💝
Serapmehmet_19 Civcivinannesiii teşekkür ederim canım, hiç bi ihtimal vermedi doktor ama kıza benziyo diyolar, hayırlısı olsun inşallah
Busra2013 Koi benimde ilk cinsiyet ayirmiim ama evlenmedende tek hayalim bir kizimin olmasiydi allaha sukur kizim olck ben cok mutluyum😂ama bir turlu isim bulamadik 20 haftaligiz eşim talya dıyır kura cektık talya cıktı😂😂😂
Koi Serapmehmet_19 sanırım erkek hemen belli ediyor etmiyorsa kız diye düşünülüyor hayırlı olsun sizin de 🥰
Koi Serapmehmet_19 ay evet hem de naaıl heyecanlıyım 10. Haftamda etkek gibi dedi 12 de ikili testte %80 kız gibi dedi ama net de görmedi tahminde bulundu drum 1 ay sonraya randevu verdi inş değişmez de bu sefer bakalım hayırlısı🙏🏻
Serapmehmet_19 Koi evet bizde 14 haftalığız şuan ama hiç göstermiyo genelde erkek olsa gösterir şimdiye kadar diyolar, ikimizinde hayırlısı olsun bakalım, şuanlık oğlumda yok kızım da, ikisine de ihtiyacım var yani hiç farketmez sağlıklı olsun da
Koi Busra2013 aynen ben de öyle Allah ne nasip etmişse o olur kız evlat da anneye yoldaş oluyor inş sağlıklı olır sizin de valla ben de işk erkek diyince erkek ismi bulmuştum şimdi kız ismi bulmam lazım araştıraca anlamı güzel olan bir isim buluruz inş Talya da güzel bir isim💕
Serapmehmet_19 Koi merakla bekleyeceğiz biraz daha demekki, benimde 3 hafta sonra gel dedi doktorum, 17 haftalık olucaz o zaman da, inşallah gösterir bu sefer yaa
Koi Serapmehmet_19 göstermeyince evet büyük ihtimal kız diyorlar benim de ilk bebişim olcak ne olursa farketmez diyorum tabi gönlümden hep bir kız bir erkek geçiyor ama nasip sağlıklı olsunlar da🙏🏻
Koi Serapmehmet_19 12. Haftamda ben ikili test oldum 3 lü test de sanırım 16. Haftada oluyor değil mi