_ipekkkkk Melteminkuzusu ozaman 410 gramdı haftasına göre normal dedi her bebek bir olmuyor önemli olan haftasıyla uyumlu olması geri olmaması 🤲💗 Sağlıcakla gelsinler bütün kuzucuklar 🤲 Hergün bitane muz badem fındık kavrulmamış kuru kayısı yiyorum 1.2 adet Doktorum ye dedi kilo yapıyormuş galiba
Melteminkuzusu Seross10 409kilo 24boyu yemek düzenim oturmadı yiyemiyorum bulantidan azmi acaba benimki
Seross10 Melteminkuzusu her bebeğin gelişimi farklıdır kıyaslama kendini üzme hiç. Hızla kilo alıyorlar çünkü yeter ki sağlıklı olsun. Benim gittiğimde 435 gr dediğinde hafta sıyla gayet uyumlu demişti ilk gebeliğim çok bilgi sahibi değilim bende
Seross10 Melteminkuzusu benim çok şükür hiç bulantım olmadı ama sana tavsiyem yumurtanı sütünü yoğurdunu kuruyemişini ihmal etme. Zaten sen yeterli gıdayı alırsan sağlıklısından o da alır
Melteminkuzusu Seross10 Allah razı olsun canm yoğurt süt yiyince migdemde peynir olarak cikiyo yumurta çok kokuyo yinede rabbim sagsalim kucağıma almayı nasip etsin insallah
Annebaba23 21+3 teyim benim de 440 gr, benim bulantılarım da hala devam ediyor ilk 3 ay çok fazla kustum, hala haftada 2 3 kez kusmam devam ediyor. Yumurta yiyemiyorum ben de, yoğurt ve peynir yiyebiliyorum en fazla. Merak etmeyin çok hızlı gelişip kg aliyolar