Asyapolat80 Detaylı ultrason için Ali Özgür Ersoy’dan randevu almayı düşünüyorum doktorum önerdi ama daha önce giden var mı memnun kaldınız mı?
Zey123nep Asyapolat80 kesinlikle şüpheniz olmadan gidin ben böyle profesyonel işinin ehli bir doktor görmedim ben gittim tam bir saat on dakika organ taraması yaptı tek tek damarlarına kadar inceledi aldığı para helal hoş olsun gerçekten iyiki gitmişim iyiki🤲
Fulyabenan Bn ismini duydum ama gitmedim kendisine zaten antepte özel iki tane perinatolog var biz tuncay yüce ye gitmiştik
gizemka Fulyabenan merhaba, Tuncay beye gitmeye düşünüyoruz biz de, şehir dışından geleceğim. Memnun kaldınız mı acaba ☺️
Asyapolat80 Zey123nep Allah razı olsun cevabınız için hala içim rahat olmadığı için randevu alamamıştım şimdi hemen alıyorum😇
Zey123nep Hdiska 500 tlödedim ama insan sağlıklı olduğunu duyunca içindeki kalbi bu kadar yakından hissedince yüzünü net görünce helal hoş olsun diyor gerçekten 🥰 sanki oğlumu kuçagıma aldım tekrar karnıma koydum o kadar ki inceliyor bebeği 🤲🥰🥰
gizemka Jexi diğer doktorlardan min 40 dk-1 saat duyuyorum o yüzden merak ettim ama önemli olan her şeye baktıysa memnun kaldıysanız güzel ☺️ Teşekkür ederim