mathildaa Meleekk ben 26 haftada yaptırdım seker yüklemesi, 31 haftadayiz hala yüklenmedi 😄 hastanede laboratuvardan aldim ben sonucu
Meleekk bilen varmı sonuçlar böyle 😬hepsi kırmızı neredeyse 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ pazartesi kontrolüm 🤷🏻♀️
kucukhobby-11 Meleekk bu değerler hep ben de referans dışı kendim araştırmıştım gebeliğe bağlı öyleymiş doktora sorduğumdada değerlerin normal demişti☺️ Gebelik şekeri tahlilleri de e nabızda görünüyor
kucukhobby-11 Meleekk buraya foto nasıl atılıyor bilmiyorum ama geçen hafta verdiğim tahlilde 15 değer referans dışı. İdrar tahlilinde enfeksiyon yoksa, pıhtı oluşumunda sıkıntı yoksa tiroid iyiyse doktor çok önemsemiyor 😁
Meleekk kucukhobby-11 yaa öyle mi. Vücut kırmızı alarm verio resmen 😂😂😂nasıl önemsemiolar ki Allah Allah 🤷🏻♀️
Fatma8888 kucukhobby-11 pihti olusumunu hangi degerle bakiyorsunuz 28 haftalik gebeyim.1 hafta once kovid atlattim foktorum kan idrar tahlili.istedi sorun yok dedi ama pihti atmasindan korkuyorum acikcasi onun tahlili enfeksiyon bolumunde yapiliyor dedi
kucukhobby-11 Meleekk normal demek ki 😁 hamilelik zaten normal bir şey değil bence 🤣 bu arada devlet hastanesinde yaptırmadıysanız sonuçlar yüklenmeyebilir belki
mathildaa Derinada yok yok şekerli gazoz gibi bisey içiyorsun 2 3 dilim baklavaya denk geliyormuş zaten sekeri. Eger yaptirmazsan ve sekerin varsa o zaman esas zararı var bebege ve sana Allah korusun
kucukhobby-11 Fatma8888 protrombin değeri diye geçer PT/Pt%/INR değerleri pıhtılaşma ile ilgili. Covid atlattıysanız günde 2 litreden fazla su için yürüyüş yapın doktora danışın tabi geçmiş olsun ❤️🩹