secoz ebru_kls ben şey demiştim doğumdan sonra eşine gösteriyorlarmış refakatçi olarakta tek kadın kabul ediyo hastane demiştim kaynanamlarda, kayınpederim görümcen gelir o zaman demişti
btlsgroglu007 Gönül isterki sadece eşim ve ben olayım ama görümcelerim hepsi gelir artık 😂😂 Tabi ki eşimle konuştum benim canımı sıkarsanız hepinize zulüm olurum diye tamam cnm dedi 😂😂
Melike3535 ebru_kls neden bu kadar sert dusunceleriniz var ki kaynanalar için onunda torunu değil mi gelecek tabikide hastanede gece annen kalabilir ama doğum anında kayinvalideninde olması gerekiyor oda bi anne sonuçta ve kocamizin annesi
havvatolga Melike3535 bende esimle annemi istiyorum normal bekliyoruz nasipse zaten hastaneye almiyolarmis 2 kisi refakatci gelrn ziyaretcide az durup cikiyomus. Dogurana kadar annemle esim dogumdan sonra da gormeye gelir kaynanamlar isterlerse hastane disinda bekler yapacak bisey yok koronadan dolayi
ebru_kls Melike3535 doğum şeklim henüz belli değil. Sezaryen yada normal doğumun benim için hiç bi farkı yok. ancak sezaryen doğum için anneliği tatmıyorlar yarım anne oluyosun diyen insanın yanında nasıl rahat edebilirim ?
kartanesi02 ebru_kls Açıkcası ben kayınvalidem annem ve eşimle gitmek istiyordum sezeryan günümüz alınmıştı öyle ayarladık ama ben bi gece ansızın rahatsızlanıp erken sezeryana alındığım için hiç kimse yoktur eşimde eşyaları almaya gitti sezeryana tek girdim çok kötü bi durumdu keşke destek olabilselerdi inanın çok ihtiyaç duyacaksınız 😏
Nazoo_00 Ben de esimi istiyorum sadece onla rahat edebilirim, hem de üçümüz başbasa kalalım isterim bebegimizin heyecanını paylaşalım. Üst degisme vs seylerde eşimden başkasının yanında rahatsiz olurum. Esimle konuştuk, gunduz annesi de olacak, gece ikimiz kalacağız 🙂
Sogancik baharelifbbasdag ya tabi cani ister. Demek istediğim heves etti diye kabul edilecek yer zaman değil 🤷 burda kimse annesi hev s ediyor diye istemiyor ki. Kendisine yardımcı olsun diye istiyor 🤭
baharelifbbasdag Sogancik Siz o şekilde düşünmeye devam edin sadece kendimizi düşünerek olmaz biz acıyı cekiyorsak eşlerimizde dışarda can atacak panik olacak ve ona da destek olacak bir anneye ihtiyacı var ben şahsen rahatsız olmam siz neden benim yorumuma bu kadar takildiniz???
prensesafra1_ ebru_kls eşim ve kayınvalidemle. Ben çekinmiyorum anne kız gibiyiz hatta izinini şimdiden ayarlattım😂🧿
mehmel54 ebru_kls ben sadece eşim ve annemi istiyorum bunu da eşime söyledim doğumdan önce sadece eşim ve annem olsun yanımda zaten doğduktan sonra görecekler doğuma girerken en azından rahat olmak istiyorum
sulekbly ebru_kls bende sadece eşimle gitmek istiyorum daha sonra annemi kayınvalidemi çağırmasını isteyeceğim
Aselinkooo ebru_kls ben tektim. (suyum azdı diye hastanede kalıyordum eşimde ziyaret saati gelebiliyordu sadece) Suni verilince eşim geldi. Benim annelere de söylemiş kaynanama da haber vermiş hiç beklemezdim ama çıktı geldi kaynanam. Annem gelmedi o geldi düşünün öyle çokta ayılıp bayılmıyoruz birbirimize ki şuan görüşmüyoruz bile bağ komple koptu. Ama Genede Allah razı olsun şehir dışından geldi yetişti. Defalarca yıkadı alt tarafımı su falan tuttu destek oldu yani kanama çoktu bez dayanmıyor Du. Benm annem 5.6 gün sonra geldi wc de çöpe attığım peçetemden bile rahatsız oldu kanlı diye. Öyle şeylerden tiksiniyor. Gene de anne ilgisi şefkati başka yalan yok. Ama kaynanamın yaptığı kadarını annem yapamazdı. Yapmazdı
AysunUgur Ben yurtdisindayim, annem de kayınvalidem de burda değiller, ben tabiki annem yanımda olsun isterim ilk zamanlarda, daha sonra da kaynanami davet edicem inşallah, ikisi aynı ortamda asla bulunamaz maalesef.
Karamelasepeti ebru_kls sadece eşim ve kız kardeşim. Bir de oğluşum tabii.. DHA cok kück bensiz duramaz zorlu bimsüreç bizi bekliho inşaAllah güzel geçer
rgk ebru_kls annem çok istiyordu yanımda kalmak ama sağlık sorunlarından dolayı malesef olamayacak. kız kardeşim kalacak bekar, o da olmazsa eşim kalır diyorum. ama doğuma giderken konvoyla gideriz diye düşünüyorum😂😂😂 annem kayınvalidem kardeşim hatta babalar bilemiyorum herkes çok heyecanlı meraklı