Dilaraa1 17+4 oldum bu burun tikanikligi geçmiyor koparıp atmak istiyorum resmen yapabileceğim şeyler var mi 🥺
alparslanannesii1661 Dilaraa1 basindan beri var burun bandi tek çare bana göre baska turlu yatamiyorum bile
dilsinati Ben gebeliğim ilk başından beri burun tıkanıklığı yaşıyorum. Doğumdan sonr gecer inş. Artık burun içi mukozalarım yara kaplayıp her sabah kabuk ve kanla ıyanıyorum. 34+4 üm halen böyle devam krem vs hiç bişey çare etmıo. Etlerim büyüdü
Dilaraa1 dilsinati bende gideceğim artık doktora her sabah eziyet gun icinde de aynı şekilde dayanılacak gbi degil
Dilaraa1 alparslanannesii1661 bogazim pert oldu sürekli ağzım açık sizinde oluyor dmi ne kadar zormuş başta bu kadar değildi
Burcu-112 alparslanannesii1661 hangi burun bandı doktor tavsiyesi mi zararı olmuyor mu acaba bende mahvoldum tıkanıklıktan okyanus suyu dedi doktor bi işe yaramadı 😢
alparslanannesii1661 Burcu-112 burun bandi disardan burna takilan birsey oldugu icin zarari yok eczaci oyle soyledi doktor tavsiyesi degil ama ki inanilmaz rahat 35 haftadayim onsuz bir gece yatmadim yatamiyorum dudaklarim catliyo boğazlarım yara icinde kaliyo breaht right olani kullaniyorum 10 tane 30 tl deger ama