_ipekkkkk Kızlar 2 gündür hareket ediyor ama yavaş yavaş belli bile değil dikkat edince anlıyorum yüzüyor gibi hani tekme vs arada oluyor bazen dürtüyorum arada tepki veriyo bazen vermiyo anlamış değilim 2 gündür böyle 🥺🥺 uyuyor mu acaba ?
ipekkrn01 _ipekkkkk ay olabilir bazen benimki çok hareketli olurken bazen de çok yavaş hareket ediyor 😌 hiç canınızı sıkmayın her bebek de aynı değil belki sizinki akıllı sakin bi bebiş💜🥰
_ipekkkkk Nnurdan Gerçek mii 😊 ay rahatladım elhamdülillah canım insan tedirgin oluyor doktora gitsen orda hareket ediyor Allahım hayırlısıyla gelsin bütün kuzucuklar 🤲🌸
dundarrmervee Bence takılıp hiç yorma kafanı 😄 Benim bebeğim de öyle. Şu an 32. Haftaya giricez. Dürttüğümde asla hareket etmiyor. Doktorda bile öyleydi. Keyfi gelince kıpırdıyor.
_ipekkkkk dundarrmervee Aynen keyfi gelince sanırım doktor resim çekeyim dedi renkli düz dursa çekecek yan dönmüştü tutmuş iki elinle kordonu bırakmıyor pozda vermiyor allahm doktor ne uğraştı dürttü ama nafile 😂😂😂
_ipekkkkk ipekkrn01 İnşaÂllah canım keşke efendi uslu çocuk olsa 😂😂 Doğunca artık nasipse hayırlı evlatlar olsunlarda sağlıklı sıhhatli en önemlisi 🤲🌸 Rabbim kucağımıza aldığımız günleri görmeyi nasip etsin İnşaÂllah