huseyinova MerveNur- bana oyle denildi canim saglikla kucagina al 💙 ben 3 ay iyi gecirmedim bulatim fazla oldu simdi tusu falan cok yiyorum
Eylul2797_ huseyinova ama Bi akrabamda var ikimizkide 120 atıyo dedi onunki kız bilmiyorum ne kadar dogru
Koi Eylul2797_ https://imgyukle.com/i/kyQYtI Merhabalar 12. Haftadayım resim bu ama net değil dedi cinsiyeti doktorum tahminde bulundu sizce fikirlerinizi almak isterim🙈
Aylin_16 Koi canım baş şeklini ve bacak arasını kızabenzettim ben ya doktor haklı net bir erkek değil daha çok kıza benziyor hayırlısı olsun
Koi Eylul2797_ bana 10. Haftada ben daha sormadan ay ne guzel gosterio erkek sanki dedi 12. Haftamda ikili testte %80 kız gibi dedi bu sefer bir ay sonraya randevu yazdı o zmn net söylerim dedi ben de heycanlanıyorum işk bebişim inş değişmez yine
NeseA Vallah ben 3 çocuk getirdim bana cinsiyet için hep bir kere net cvp veriyorlar sizlerde nasıl emin değiller anlamıyorum
Eylul2797_ ebrar6036 evet kahvaltı yapmadan cıktım evden 1 simşt 1 visne suyu ictim 1 popkek 1 cikolata lı gofret 1 sise su ictim komaya girecektim😂😂😂😂
ebrar6036 Eylul2797_ iyi bende öyle yaparım o zaman benimkide göstermiyor hastaneye gitmeden bide senin yaptığın gibi deniyim
Busra2013 huseyinova benımde sagda ama kız😂hurafsye gore idrar rengi aciksa erkek koyuysa kiz benimki koyu ayaklsr uşuyorsa erkek sıcaksa kıx benımkıler sıcak😂yuzun cırkınlesıosa kız guzelsen erkek😂😂
Eylul2797_ Koi hayırlısı olsun canım ama 12den önce yanılma cok fazla 12de pipiyi gördü doktor net bende gördüm ama yinede söylemedi doktor 16da söyledi