Aysezey annemin yeri geliui 150 yeri geliuo 200u buluyodu bi dilim ekmek bile yukseltiyodu sekerini. Annemin dr unun anneme onerisini yazayim size insallah faydasi olur. Sabah kahvaltida yumurta bolca yesillik yiyin midenizi yesillikle doldurun kisaca yesillikler lifli oldugu icin daha uzun sure tok tutar mide kolay hazmedemez. Marul, ispanak, nane, maydonoz, biber, etc.. ben kendim sabahlari marul yiyorum 3 dal, salatalik dometesi bolca tuketebilirsiniz. Kasar yada beyaz peynir ben b dilim yiyirum peyniriniz yoksa sut icin b bardak cok tok tutuyo. Son olarak tam tahilli ekmek biraz pahalli ama kendinize ozel alin bitane ben b dilim yiuirum, tost makinesinde kizdiruyorum citir oluyi guzel oluyi yemesi. Kahvaltim bu kadar bu yazdiklarim 260kal yaklasik. Ben ara ogun icin acikmiyorum bile ara ögun icin b bardak ayran 2 3 ceviz, yada 8 10 tane badem/findik. Ara ogunleri 2 3 saat arayla yap demisti anneme dr u bende oyle yapiyorum. Oglen aksmdan ne kaldiysa onu yiyorum bazen b kase corba yogurt birde tam bugday ekmegi b dilim, bazen bulgur pilavi 6 7 kasik yiyorum, pirinc plavi varsa 4 5 kasikla sinirlandirmaya calisiyorum yaninada yogurt koyup yavas yavas yiyorum. 2.ara ogunde meyve yiyorum 1 yada 2 tane aksm yemegine kadarda kendimi oyaliuorum evdeki islerle. Aksam mutlaka b corba 2 kepce iciyorum, ben et yiyemouorim midemi agritiyor ama siz yiyebiliyosaniz yiyin, b aksam sebze yemegi full corbanin yanina b aksma tavuklu kofteli bisey. Salatayi cok yapiyorum ki midem dolsun cabuk. Daha sonra acikirsam ayran iciyorum. Eger yemek porsiuonlarini kucultup ara ogunleri sikilastirirsaniz hem aclik hem tokluk sekerinizi kontrol altina alabilirsiniz. Direk karbohitradi kesmeyin yani pilav makarna yiyin ama 4 5 kasik, yanina yogurt salatayi bol yiyin onun yerine. Insallah yardimci olabilmisimdir ❤