Fathii Düşük yaptınızmı? Nasıl fark ettiniz? Dünden itibaren benden kan geliyor ve bu gece hiç uyumamıştım adet sancısı gibi sancılarım vardı sonra kalktım gece 03:18 ,vajinamdan kan pıhtısı düştü koyu kırmızı renkte sizce düşük ihtimali çokmu yoksa hamilelikte böyle kanama olurmu? Doktorum analiz ver dedi sabah gittim verdim cevap çıkana kadar yardımcı olur musunuz? Çok tedirginim😔🥺 @
Seymaben Fathii kanamanın hiç bi türlüsü normal sayılmaz keşke hemen acile gitseydiniz gece nöbetci kadın doğum doktoru muayene ederdi en azından bebeğe bakardı
Asudeprenses Fathii kalp atışını dinlemediler mi canım, seni üzmek istemem ama bunlar düşük belirtileri, inşallah geç kalmadan kurtarılır, benimde öyle olmuştu ondan biliyorum ☹Allah yardımcın olsun
EB1661 Fathii sonuç iyide olsa hamilelikte kanamayı iyi görmezler. 2020 aralık ayında düşük yaptım gebeliğimi öğrendiğim akşamı kanama başladı lekeli şekilde sonra şiddetlenerek ağrısı oldu pıhtılı kan attım daha 4 haftalık olduğundan doktor bekle kanama bitsin o kendi kendini temizlicek büyük ihtimal demişti öylede oldu
portakalcicegii Fathii benim aşırı bel agrısı ve kasık agrım olmuştu. Daha sonra uzanırken ayağa kalktığım an akıp gelmişti sıvı bir şekilde koyu borda gibi birşeydi. Doktorum progestan başlattı ama fayda etmemişti. Kürtaj falan olmadım kendi kendine düştü ama o anki kanama he diğer reglda sürekli pıhtı düşürmüştüm 😞 çok geçmiş olsun 🙏
Fathii Asudeprenses bu gün 5 haftalık olduk yaşasaydı bebeğim,geceden kendimde değilim çok kötüyüm..😔😔
Asudeprenses Fathii çok üzüldüm canım, Allah yardımcın olsun, tez zamanda tekrar hamile kalırsın inşallah, 2_3 ay korunman gerek
EB1661 Fathii 4 ay sonra normalde tedavi göriyodum ama şükürler olsun bu hamileliğin kendiliğinden oldu
DamlaAli Fathii kanama, özellikle de pıhtılı kanama, suyun aniden gelmesi, kasık ağrıları bunlar düşük belirtileridir. Ama her bu belirtileri yaşayan da kesin düşük yapacak diye bir şey yok. Bazen ilaç ve serumla kurtarılabiliyor
Fathii DamlaAli bende orta boyda bi pıhtl düştü ondan sonra agrim acim gitti sizce bebek ola bilirmi o?
DamlaAli Fathii bilemiyorum ama 4-5 haftalık bebek zaten belli belirsiz pıhtı şeklinde olabilir diye tahmin ediyorum. En iyisini doktor bilir. Sonuçlarınız ne zaman çıkacakmış
Fathii DamlaAli düşük yapmışım tatlım.geçen sefer 243 çıkmıştı tahlilimde bu sefer 118 doktorum dediki bebek rahime düşmemiş çünkü idrar testi yaptığımda bende adetimin gecikmesinde 10 gun sonra silik çizgi çıktı anladımki inkişaf iyi gitmiyor zaten içimde bir sıkıntı vardı kismet hayırlısı oldu ilk gebeliğimin böyle sonuçlanmasını hiç istemezdim😔
DamlaAli Fathii benim de ilk gebeliğin düşükle sonuçlanmıştı. Hem de 17 haftalıktı. Psikolojik anlamda çok zor günler yaşadım ama geçiyor alışıyorsun zamanla. Tekrardan hamile kalmanı sağlıklı bir gebelik geçirmeni dilerim. Allah sabır versin