Rabissen Merhabalar Kocaeli de hangi hastanede detaylı ultrason oldunuz ? Fiyatlar nasıldı bilgi verebilir misiniz ?
Keskinn07 Rabissen canım umuttepede olucam 261 TL muaynrsı var gözlem evi dede olabilirsin orasıda 250 TL muayene
Rabissen Keskinn07 kocaeli de yeni sayılırım buraları pek bilmiyorum gözlem evi nerede nasıl randevu alabilirim Umuttepe den de randevu alamadım 😭
Melossduruu Rabissen düşük tehlikem var demelisin. Yoksa muayene etmiyorlar. Bende özel kısmında bu şekilde muayene olabildim
Melek2123 Rabissen alikahyada bedava oldum ben hiç bir ucret ödemeden kadın doğuma randevu al seni yönlendiriyorlar ben öyle yaptım şuan 1 haftam var doğuma
Keskinn07 Rabissen İzmit gözlem evi yazarak numarayı ara canım ondan randevu al konak hastanesinin orda Pasha palas otel var onun aekasi petrolün karşı binası
Rabissen Melossduruu tekrar arayıp bunu söyleyeceğim zaten ilk gebeliğim düşük oldu bunda da doktorum özellikle perinatoloji istedi 🤷♀️
Melossduruu Rabissen kesinlikle öyle yap niye fazladan para veresin ki. Onunla çocuğuna bir parça bir şey alırsın
Ahsen34 Rabissen doktorunuz demek kı ıyıymıs. Çoğu doktor para hastanede kalsın dıye radyolojı hekımıne baktırıyor. Halbukı ılerı düzey bebek ve gebe takıbi yapan perınatologlara yollamaları lazım
Filizsaracc Perinatoloji için Umuttepeyi aradım önce kadın doğuma randevu almanız gerekiyo onlar Perinatoloji ye randevu için yönlendiriyo diyip vermediler, doğru mu bu şekilde
Filizsaracc Kocaeli üniversitesi umuttepeyi aradım perinatoloji randevusu için gebeliğiniz risklimi düşük tehlikesi varsa eğer doktor randevu veriyo diyo böyle bi saçmalık var mı sanki bedava