muallimehanimmom5 Ay_parcasi canım test yaptır ne olur ne olmaz Allah korusun Ballı limonlu sıcak su yap o da baya boğazı rahatlatıyor Ayyyy bende hep bir panik hayırlısı ile alalım insallah hepimiz bebişelrimizi
Ay_parcasi Haticeey İlkim sezeyan olmuştu buda sezeryan olacak Dr Kasım 22 gibi alırız dedi ama oğlum 2.sinif ara tatil 15 Kasım’da başlıyor o yüzden birkaç gün erken isticem doğumu umarım herşey yolunda gider 😊bu arada bebek aşağıya inmedi yukarilar da tepiniyor ama rahme baskı var çok ayakta kaldimmi mahfediyor
Haticeey Ay_parcasi Benimkide biraz başı aşağı inmiş dedi doktorum ama çok aşağıda değil yukarıda çünkü dediğin gibi çok ayakta durunca baskı yapıyor ben normal doğum yapacağım inşAllah ara ara ağrılarım oluyor ama sıklaşmıyor erken olmasından korkuyorum zamanında gelir inşAllah kontroller sıklaşıyor 😊
Feyzabeyoglu Ben de bugün 33 haftalık oldum. Zaman geçmiyor gerçekten 32 zor bitti. Göğüsümün altı battı dün sürekli ya ters mi döndü naptiysa tepinmeleri hep midemin oralardaydi. Midem yandı durdu sürekli 😢 Bi de isteğe bağlı sezeryan olcak 5 haftamız kaldı doğuma. Gün geçtikçe doğum korkusu sarmaya başladı. Kesecekler beni düşüncesi çok kötü inşallah atlatırım şu fikri 😢😢
Mervemrym Bende bugün 34.haftama girdim cuma gelişim durması nedeniyle sezeryan olacağım 😢 ciğer geliştirici oldum ama doktor yoğun bakımda yatar diyor 😢 benimde şu 2 gün geçmiyor , ne olcak , nasıl olcak bebeğim iyi olcak mı çok stresliyim dua edin kızlar 🙏🏻
Ay_parcasi Mervemrym korkmayın Allah in izni ile bişey olmaz prameture doğup sağlıklı olan bı sürü çocuk var Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin evladınızi.
Esranrkzlkya Aminee32 bana da hızlı geçiyor hazırlıklar temizlik derken 35 haftalığız ama 38+3de gelecek kızım , bebeğim ters durdugu için sezeryan günü verdiler maalesef acısını düşündükçe korkuyorum malum bir de çevre etkisi 🤦🏻♀️
Esranrkzlkya Aminee32 zor bir ihtimalmis ama o güne kadar dönerse normal doğum planlanacak dönmezse o gün sezeryan olacak ama yeri çok dar biraz zor görünüyor dönmesi dedi
gazetecianne Aminee32 başıma bir sürü işler geldi 😂 açılmam 2 cmdi en son yarın kontrolüm var bakalım ne diyecek doktor 🥲ama nst de sancım çıkmıyor
Mervemrym Aminee32 benim hastalığımdan kaynaklı gelişim geriliği oluyordu 32.haftamda ciğer geliştirici olmustum , 33.haftada gelişiminin durduğunu gördük doktorum böyle beklemenin kötü sonuclanabilceğini söyledi doğuma karar verdik