Pelus Bende de 13. Haftada 2 kere oldu progestron kullandım 1 kutu,bir daha da olmadı çok şükür. Dikkatli yaşıyorum,denize havuza girerken kulaç kulaç yüzmüyorum,çok uzun yürüyüşler yapmıyorum,güneşten kaçınıyorum.
Elanaz Hilalalp Bir kez oldu altıncı haftamda. Hemen doktora gittim, ProgestAn kullanmaya ve haftada bir iğne vurulmaya başladım. Doktorum her lekelenme ve kanama bizim için bir risktir demişti. Senin yerinde olsam doktora giderim.
lutfiyeozkan Kesinlikle doktora gitmelisin benim de öyleydi açıkcası ben pek umursamadım kan değil sonuçta kahverengi akıntı dedim daha sonra rahime doğru baskılar hissetmeye başladım kontrole gittiğimde doktora söyledim 100 lük progestan kullanıyodum 200 e çıkardı ve kesildi mutlaka görün doktora
Hilalalp Gittim gebelik kesemde bi sknti yokmus cok sukur😇 bebek tutunmaya calisiyomus normal dedi doktor cok sukur pazartesi kontrole gel dedi 😇
gamzebzk Hilalalp 4 haftalik hamileyim benim de 2 gün önce olmuştu doktorum Rahime yerlesme kanaması dedi o yüzden önemli bisey yok dedi sadece çok şiddetli karın ağrısı olursa yada kanama olursa mutlaka gel dedi ama çok şükür sadece çok az akıntı vardı ve bitti yine de doktorunuza bir danışın :)