anneoluyorum27 Kızlar çok sabırsızlanıyorum bugün 10+3 oldu ama hala karnım yok ve biraz zayıf olduğundan dolayı mi bilmiyorum kaç haftalıkken karın büyümeye başladı sizde cinsiyete göre değişiyor mu
gozdekrks anneoluyorum27 malesef en erken 16 hafta felan çikmaya başlamıştı 😊 sabır inşallah yakında çıkacak 🥲
Kurbagaopenkiz anneoluyorum27 ay sismis hali daha zor insanlar fark etsjn istiyorsuz biliyorum kocaman karinla yasamak cok zormus 24 haftada cikti benim
annelikyolculugu2875 Aynıyız canım, benm karnımda bi şişknlik var ama midemden de kaynaklı gaz gibi sert ve şiş karnım bebek karnı oldgunu sanmıyorm ama, henz çok erken
anneoluyorum27 annelikyolculugu2875 benim de arada bir şişkinlik oluyor ama sanırım gebelikten değil yemek yediğim zaman sabahları mesela karnım düz kaç haftalıkken çıkıyor karın ben çok sabırsızlanıyorum
anneoluyorum27 annelikyolculugu2875 sizde bu aralar mide ağrısı ve arada bir karın ağrısı oluyor mu bende oldu ama henüz doktora gıtmedım
haticeks annelikyolculugu2875 göğüsünüzün alt kısmı şişiyorsa özellikle yemeklerden sonra falan bağırsaklardır demişti bana doktorum
nurunhayali 17 haftalık ikizlere gebeyim 12 den sonra belirginleşmeye başladı artık ama hareketler hissetmiyorum daha 🥰
edasahbazsahin Haftalarımda çıkmıştı benim karnım. Hamilelik öncesi zayıf ve uzundum belki ondan geç çıkmıştır. Şu an 38. Haftam bitecek ama böyle hala aşırı bir karnım yok😂 ha hamile olduğum belli evet ama 6-7 aylık gibi😂
Merveeeeekurt edasahbazsahin bebiş kilosu nasıllll? Benim de yok çok karnım diyyorum ki ya nasıl sığıyor bebiş buraya kedi gibi bişey doğurmayayım 🤭😂
Emineyavuz_53 anneoluyorum27 3. Aya kadar gaz şişkinliği oluyor birinin sizin hamile olduğunuzu anlaması için 20. Hafta gerekiyor benim hiç göbeğim yoktur dümdüz olduğu hakde 20. Haftada belirginleşti ve bu 2. Hamileliğim 😊 şu an 34 um erkek çocuğu füze gibi hep öne gidiyor kızımda yaygındı karnım
Ozlem2904 15den sonra belirginlesmeye basladi ama ara ara bi cok buyuyodu bi iniyodu. Simdide 28+1im bazen 8 9aylik gbi kocaman oluyo bazen 5aylik gb kuculuyo
minikkoalammm anneoluyorum27 kimi gebe de 16 dan sonra başlıyor kimisinde 20 den sonra benm 16 da çıkmaya başladı 10 hafta da bebek çok küçük karnının olmaması çok normal var diyen de de gazdır doktoruna sorsan oda söylerdi 10 hafta karın çıkması için çok küçk bir hafta çıkması imkansz yani takma kafana tamamen iç karınla alakalı birşey 16 dan snra yavaş yavaş büyümeye başlar artık 😊
balbocegim27 anneoluyorum27 30 dan sonra çıkmaya başladı şuan da 38 haftalık hamile değil de yemeği çok yemişim de midem de şişkinlik var gibi duruyor