gazetecianne Ciddi derecede kabızlık çekiyorum. 3 günde bir çıkıyorum artık. Böyle bi sıkıntım yoktu bu ilacı kullanmadan önce. Başına gelen var mı ? Makatta da şişlikler var baya
Gzmlerce gazetecianne bende gunde 3. Kere progestan kullaniyorjm bende ayniyim canim hem hamilelikten hem haptan dolayi bagirsaklar yavasliyor. Ben cozumu kayisi icerikli meyve suyynda buldm ve hareket ettigim gunler daha rahat olyyorum dusuk tehlikesi durumunza gore yuruyus iyi geliyor
Kelebekmadam gazetecianne bende çok kötüyüm 3 günde bi kez çıkıyorum kan ilacı yapıyor galiba progestana da başlıycam siz içiyormusunuz ?
gazetecianne Gzmlerce ne kadar sürede çıkıyorsunuz tuvalete kaç günde bir. Yapmadığım denemesinin şey kalmadı
Gzmlerce gazetecianne ilk basladigim zaman 3 gun cikmadigim olmustu ana simdi 2 gunde bir yada hergun cikiyorum dedigim gibi yuruyun ve kayisi tuketin bol bol
gazetecianne Kelebekmadam içiyorum içtikten sonra böyle oldu duphalac falan da fayda etmiyor asla. Ekmek de tahıllı yiyorum midemden yediklerim geri çıkacakmış gibi oluyor açım ama yiyemiyorum baskıdan 😫
Gzmlerce gazetecianne anladim ozaman lifli gidalar tuket zeytinyag ic sabah ac karnina boyle idare etmen gerekcek 😢
AysegulYurdakul gazetecianne bol bol su tüketin bende yatıyorum devamlı pregostani günde 4 defa alıyorum ama devamlı sıvı şeyler tüketmeye özen gosteriyorum suyun çok faydasını goruyom