Taze1anne mutlugebeee çok teşekkür ederim. 💜 Her yerden bulabilir miyim peki bu deterjanı, internette mi var sadece? Ve de kaç derece kaç dakikada yıkattınız? 🤭🥰
mutlugebeee Taze1anne ben trendyol’dan aldım Yeşil Reyon’dan burda bir çok alan kişinin önerisiyle hemde fiyatı en uygun ordaydı🙏🏼 30 derece 30 dakikalık kısa programda yıkadım canım çok sıktırmadım açık havada kurutup ütüledim🙏🏼
Taze1anne rengarenkduduv bebelerimiz doğduktan sonra sabun rendelemeye vaktimiz olur mu dersiniiiz 😱🥲
rengarenkduduv Taze1anne Yahu neden olmasın biz rendeleme yapamazsak eşimiz yapar ya da yanımızdami başka biri. He şu da bir öneri doğmadan rendeleyip poşetlere koyabiliriz. Hatta dur ya bunu hafta sonu yapayım ben😂
Pinar2253 Taze1anne bende roxy ve unibabay sıvı deterjan kullanıyorum ilk dalin kullandım ama kötü yorumlardan dolayı unibaby ve roxy geçtim şuan memnunum
Taze1anne rengarenkduduv Süper fikir 😂 bana bile cazip geldi aslında bende en sağlıklısının sabun tozu olduğunu duymuştum daha önce ama marka bilgim yok bebekler için maalesef 🤷🏼♀️
Edali87 Taze1anne ama sabun tozu ve türleri 60derecede çözülür diyorlar ben belki çeker diye ilk çamaşırları 40derece hassastır yikadim sivi organik bebek deterjanı ile.icerik olarak temiz iki marka güvenle kullanabilirsin greenclean ve siveno.
elifetrn Taze1anne bebeğin hangi kıyafeti olduğuna göre değişiyor ama yeni ürünleri yıpratmadan düşük derecede ve sıvı bebek deterjanı ile yıkamak lazım
mlksh25 Hepinize naturalivebeauty öneririm, hatta sadece bebek için değil kendi çamaşırlarınız içinde öneririm. %yüz doğal bir ürün ve helal sertifikalı, internet satışı da var, ınstagramda sayfaları da var
UrasEgeBabysMom Taze1anne Yenidoğan bebeklerin ciltleri çok hassas oluyor.Bebeğimin sağlığı her şeyden önemli bu yüzden çok araştırdım.%100 Doğal, içinde zararlı madde bulunmayan deterjanlar: 1.) Minoris 2.) Green Clean 3.) Incia 4.) Siveno