Arelarven1 Arkadaslar tatlis anneler araniza yeni katildim nerden ne yazicam bilememekle birlikte hcg degerimi dun ogrendm 47,2 sizce dusukmu degerm bsy de sorunmu vardr dye korkuyorm? Insqllqh sağlıklı bir gebeliktir.
akgunbirsen Arelarven1 2 günde 1 iki katına çıkıyorsa sağlıklı gebeliktir. Ben 38 ile öğrenmiştim. Değere bakmayın iki günde bir iki katına çıkıyorsa sağlıklıdır.
Aysencim Arelarven1 ben ilk hamileliğimde adet olacağım gün vermiştim 78 cıkmıştı. Simdiki hamileliğimde 12 gün geçmişti 6500 cıkmıştı 😂🤦🏻♀️
Arelarven1 @akgunbirsen Teşekkürler bugun verdim kan daha yarin doktora gtcem bakalm insallah 2 kati artisla gider hep Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
hilal-zengin Arelarven1 benimde 70 çıkmıştı kuzum artarsa 2 katına çıkarsa başarılı ALLAH’ım gönlüne göre versin 🥰❤️
Birgul Arelarven1 önemli olan değerin artması, 2 günde 2 katı artmasını takip edin şu an hamilelik var hayırlı olsun inşallah☺️
zeynepp1 Arelarven1 canım benim tam adet günümde degerim 42 di iki gün sonra 88 oldu şuan 9 haftalıgız 5 ile ögreneni de biliyorum o yüzden hiç sitres yapma bekle bak artış oluyormu
Arelarven1 Kac gundur burayi arıyorum uygulamada yeni olunca zor buldum. Arkadaslar herkese cevaplar icin tesekkurler. 47.2 sonucumu aldığımın ertesi gunu muane icin doktora gttm tekrar kan istedi ertesi gun olmasına rağmen. Sonuc 72.5 di 2 gune bir istemedi guzel yukselmis dedi ama henuz kese ve bebek göremedi cok yeni dedi 2 hafta sonra cagrdi haftaya pazartesi gtcem insallah
akgunbirsen Arelarven1 canım yukarıda sol üst köşede 3 çizgi var ya oraya basınca kullanıcı adın çıkıyor ona tıklıyorsun orada üstte gönderiler yazıyor ona da tıklayıp tartışmalar dersen açtığın postları bulursun.