Gul9227 Bilgi alısverisinde bulunalm canlar ben suan 37+6 oldum herhangi bir belirtim yok hurma yemeye basladm baska neler onerirsinz bitki cayları fln siz neler yapiorsnz ??:)
Zehrayenianne Gul9227 pervina masajı dene canım zeytin yağı ile vajinaya masaj ama bak internetten tam Bilgi al öyle yap ben de 37. Haftamdayım hurma yiyorum ve maaan yapıyorum
DenizveKumsal Bende burdan öğrendiğim kadarıyla ahududu çayı ve hurma iyi geliyormuş birde doğum sancıları başladığında Meryem ana otu kaynatılıp içiliyormuş bende aktardan alıp kenara koycam başlayınca yapıp içerim artık ☺️
Gul9227 DenizveKumsal bide ahududu cayı nasıl hic icmedm dha once ıhlamur gibi mi demleyip iciyoruz gunde ne kadar icmek gerekiyr?
Zehrayenianne DenizveKumsal Meryem ana otu kaynatılıp içilmiyor bildiğim kadariyla suya koyuluyor suyundan bir kaç damla içiliyor tadı çok acıymış suyunun zaten kaynatırsan hiç içemezsin canım bir de Meryem ana suresi okumak lazımmış o suya
DenizveKumsal Gul9227 benim 33+2 daha erken olduğu için başlamadım bi iki hafta sonra alıp başlayacağım. Bende bilmiyorum netten bakarak hazırlarım zamanım gelince ☺️ Hurma çok iyiymiş ama Rahmi yumuşatarak kolay açılma sağlıyormuş inşallah bi avazda kurtuluruz ☺️🌸🙏🏼
akgunbirsen Hurma doğumu başlatmıyormuş. Başlayan doğumu kolaylaştırıyormuş. Bir kaç doktordan dinledim.