Burcu98 Evlibayannnnn ben 1 1.5 haftadır iyi uyuyorum yoksa geceleri ayaktaydım hep doğumum yaklaştı diye sanırım
Bede Uzerimde ince bir tsortun olmasina ragmen su gbi oluyorum. Kapi pencereleri aciyorum esim grip oldu ama bana gore hala sicak. Sizdede oulemi🤭😒
tugbao Bede esim degil de bu terleme usume muhabbetlerinden ben grip oldum. zaten normalde de uyuyamiyordum. saat 5 ve ayaktayim. dikkat et kendine cok. yaniyoruz saniyoruz ama vucut soguk aliyo hem de biz terliyken.
Happy-41 Bede yalnız değilim demekki bende hergece sırılsıklam kalkıp ust baş degisiyirum saçlarım sırılsıklam saç kuruyorum sürekli bi ateş basıyor
Evlibayannnnn Bede bendede ateş basması var evim bide sıcak oluyo tam kışlık yazın sauna gibi🤦🏼♀️eşim üşüyo battaniyeyle
Kubra3344 Ben de aynı durumdayım 1 haftadır aralıksız 3 saat uyumadım hiç . Aşırı reflü şikayetim var ilaç alsam da geçmiyor . Daha 4-5 haftam var doğuma nasıl dayanacam bilmiyorum
bahar3589 Kubra3344 benimde öyle süt içtim şimdi sodaya geçtim 2 saatir uyanığım artık midemin yanması azıcıkdaolsa geçse uyuyayım modundayım
yenibiranne223 tugbao Aynı durum bende de var ya uyuyamıyorum sıcaktan bir de yastıga başımı koyunca Bi nefesim kesiliyor sizde de öyle mi
Happy-41 Evlibayannnnn uyumuyoruz maalesef ben 26.haftadan beri çok uykusuzum hele 30 dan sonrası, reflusu sağa sola dönmesi krampi ağrısı derken uyunmuyor .
Eminemirza Evlibayannnnn benim erken basladi 17 + 4 gunluk hamileyim 3 yda 4 kadar uyumuyorum sabahta 1 kalkiyorum
Syda01 Evlibayannnnn 28+5 haftaligiz gece 15 20 defa dönüyorumdur herhalde sürekli solda yatanlar nasıl yatiyor
Evlibayannnnn Syda01 sorma canım anında sıkılıyorum 5dk anca duruyom solda sağdada öyle uyuyup kalırsam ağrıyla uyanıyom dön dön bide zor dönüyom kalkıyom bi göbek yerine gelince öteki tarafa dönüyom çok zayıfım göbeğim kocaman 35haftadayım 66 kg olmuşum boyum çok uzun kilo aynı gibi normalde son aylar felaket bişi uyuyamıyom sinirden ölcem
honeysmom Evlibayannnnn bende uyuyamıyorum bide onun üstüne sırtım belim öyle ağrıyoki vucut dinlenemediği için, iyice yorgun hissediyorum ama uyuyamıyorum 🥴 azcık bi dalıyorum sonra bide tuvalet faslı başlıyor, tuvalette uyumaya devam ediyorum sonra 😅