Pelin-1 Yasemin_35 gece 1 gibi baslamisti gece 4e kadr takip etmistim 10dk 1di sonra 7dk 1e dustu ve 3 saatte 20yi gecmisti nerdeyse sanci sayisi belime ve altima vuruyordu
Pelin-1 slnacar cok normal ☺️ 27.haftada sonra hareketler duzenli hale geliyor zaten benim hala sagdakk daha deli soldaki daha sakin🙂
slnacar Pelin-1 ya sağolun içim rahatladı ☺️ Benimde sağ daki sakin solda ki sürekli kıpırdıyor sorun var gibi hissettim ister istemez ama böyle oluyor demekki :)
Yasemin_35 Pelin-1 Naber bebekler nasıl? Gün verdi mi kesin doktorun? Stresli bir hafta geçirdim ben, biraz yumuşama olmuş dedi (ne demekse), pazartesi alacaklar bebişleri ( o zamana kadar dururlarsa da dedi) ☺️ Hayırlısı…
Yasemin_35 Pelin-1 Yaaaaaa 😍 Nasılsın bebekler nasıl? Herşey yolunda mı? Nasıl geçti doğumun? Ağrın sızın var mı? Kaç haftada doğurmuş oldun?
Elfcm Pelin-1 Gözünüz aydın canimm rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Bebisler okuduğum kadarıyla iyi sen nasilsin nasil gidiyor 😊 12. Gunumden selam veriyorum ben 🥰
mor_menekse1 Elfcm canım kb birsy sorcam senin bebeklerin beslendikleri eşi yani plesentası bir miydi her iki bebeğin ayrı ayrı mı bnde ikiz beklyorum Allah nasip ederse 😊 kilolarını merak ediyorum 20 haftalığız
Elfcm mor_menekse1 plasentasi birdi canim rabbim sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin 😊 kilolari dogduklarinsa biri 2840 biri 3440 Doğdular 36+3te
Pelin-1 Yasemin_35 bebekler iyi evdeyiz çok sukur hem emiyorlar hem de mama takviye ediyorum bakalim alismaya calisiyoruz 🥰 dogumum guzel gecti sukur sikinti yasanmadi ama dogum sonrasi cok agrim oldu 1-2saat ama suan sukur bebeklerimle tek basima ilgilenicek kadar iyi sayilirim ama gun icinde yine de agrim siddetlendigi oluyor agri kesici iciyorum. 36+0da dogdular 🥰
Pelin-1 Elfcm amiin amiin inşallahh cok tesekkur ederiim🥰 hic uyumak istemiyorum sanki uyusam ruyaymis gibi her sey 🥰 dogduklarindan beri sanirim toplamda 5-6saat uyudum son 3 gundur bi enerji geldi bana😂
mor_menekse1 Elfcm MaşAllah bizimde tek plesenta bna umut oldunuz hep tedirginim birsy olursa diye Allah korusun da geçen kontrolde biri 15 haftalık büyüğü 17 haftalık çıktı bu salı 20 hafta olcak sata göre detaylıya gönderdi doktor inşAllah haftayı yakalamıştır zayıf kalmasından korkuyorum hep neler önerirsin tecrübeli anne okdr ihtiyacım var ki konuşmaya :)
Yasemin_35 Pelin-1 Pelin-1 Çoookk sevindim çok, yakınırmışsın gibi… Bana da moral motivasyon oldun 🙏🏼
Elfcm Pelin-1 masAllah 2 gun bende oyleydim hic uyumadim onlari izlemekten sanki uyusam herşey birden eskisi gibi olacak gibi geliyordu inanamamistim ta ki agrilarim artana kadar bir daha gozum birşey görmedi 😂
Pelin-1 Yasemin_35 yok bebek hareketlerim azalmisti 1-2 gundur doktoruma soyledim hemen nstye cagirdi nstler kotu cikti usgde de bebek hareketi goremedi duzgun alalim hemen riske atmayalim dedi oyle oldu🥰
Yasemin_35 Pelin-1 Allahım sağlıkla büyütmek nasip etsin 🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Süt durumları nasıl oldu? Hemen geldi mi? Emzirebiliyor musun? Prematüre kıyafet almadım… Hata mı yaptım bilmiyorum. Nasıl oldu seninkiler?
Elfcm mor_menekse1 benim de biri küçük biri büyük gitti hep. 2 haftaya kadar açılma olmadi ama ölçümleri 1 hafta geriden geliyordu kilosu falan bir ara yakalar gibi oldu sonra tekrar açıldı aralari çok şükür ki bir sıkıntımız olmadı su an ikiz gibi degildi 2 anneden doğmuş gibiler 😂 biri küçük biri büyük çok değişik geliyor birini rahat severken diğerini sevmeye korkuyorum malesef canı acir diye 🤷🏼♀️ önereceğim pek birşey yok açıkçası çünkü özellikle şunu yaptım diyeceğim birsey yok yeme içme konusuna yulafli icecek ictim sadece birde süt ürünü ve yumurta her gün mutlaka yedim. Dikkat etmedim desem yeri😊 tek önereceğim şey tadını cikar hamileliğinin bol bolda ani biriktir fotoğraf vs. Ben kendimi cok salmışim onu farkettim son zamanlarimi boş geçirmişim.
Pelin-1 Yasemin_35 kesinlikle premature kiyafeti al 2 -3 takim normal takimlar cok buyuk geldi bize🤭 ameliyati gece 10.30ta oldum sutum sabaha karsi geldi tabi damla damla suan sagiyorum bi sagimda 60ml kadar cikiyor Gunde 5-7kere sagiyorum bebegimin biri iyi emebiliyor ama biri kuvvetli cekemiyor
Yasemin_35 Pelin-1 Sabaha kadar mamayla mı besledin? Ne kullandın? Doktor mu önerdi hazırlıklı mı gitmiştin?
Elfcm Pelin-1 Yasemin_35 Bence prematüre kıyafeti göreceli benimkiler öylece elimde kaldi son sezaryen tarihine kadar bekle kilolarina göre alırsın benimkiler büyük doğdu mesela yenidoğan tam oldu 😊 dipnot: ben sanciyla acil sezaryena alındım hiçte belli olmuyor bebislere o da ayri bir konu. 😂