Melike3535 Kizlar ne ilac ne krem fayda etmiyo 1 2 gün geciyo tekrar başlıyo çok kaşıntim var mantar olup geçen nasıl tedavi oldu yardımcı olun lütfen 34 haftaligim doktora söylüyorum krem yaziyo fayda etmiyo
Selenimo Melike3535 Elma sirkesi kullandınız mı iyi geldiği söyleniyor burada okumuştum bide muhakkak pamuklu iç çamaşırı giynin Allah yardımcınız olsun :(
tgbsn_00 Melike3535 ben sirkeli su yaptım her tuvalete gittiğimde o hariç hiç birşey işe yaramadı 1 haftaya da geçti şükür olmadı bı daha
Dilarakrc Melike3535 canım mantar genelde eşlerden bulaşıyor eşin de tedavi olsun hep sen ilaç kullanma. Bir de ben olduğumda aynısafa bitkisinin faydalı olduğunu okumuştum İbrahim saraçoğlundan. Hamile değilsen onu yapabilirsin bana iyi gelmişti
Melike3535 Selenimo yok görmedim hiç canim valla cok caresizim uyku uyuyamıyorum 😔😔 kac aydır geçmedi
Selenimo Melike3535 1 su bardağına 2 yemek kaşığı sirke dök pamukla mantar olan yere bolca sür. Rahatlarsın canım 🤲🏻 Diğer arkadaş da daha net bilgi verir o bizzat yaşadığı için 🤲🏻
tgbsn_00 Melike3535 buyuk bir su bardağına yarım çay bardağı sirke gerisini doldur taretlen sonra suyla yıkama yaksın biraz bekle sonra kurula bırak öyle ben bazen çok kasindiginda sadece sirke bile sürdüm suyla karıştırmadan yaksın iyice diye ve fena yakıyor haberin olsun hemen geçer inşallah canım
Selenimo Melike3535 Senden de Canım benim inşAllahh görürsün faydasını buraya da yaz bilgimiz olsun🤲🏻
Melike3535 tgbsn_00 yaptım canım 5 dakikadır yanma devam ediyo ama bi rahatlama geldi anlatamam her gün yapcam tamamen kurtulurum inşallah Allah razı olsun 🥰
Melike3535 Dilarakrc eşimden bulaşamaz ilişkiye girmiyoruz çünkü uzun bi süredir , korona oldu ozamandan beri ilişki yaşamıyoruz ki bu kaşintoyla zaten olamam birlikte falan
Melike3535 Hknbsr bana fitil vermiyolar 30 haftayı geçtiğim için sirke cok iyi geldi tamamen kurtulurum inşallah
Hafizeplt Melike3535 yıkayın sürekli ve pamuklu iç çamaşırı giyin sık sık değiştirin kremini de sürün devamlı her yıkamada tuvalette