Bebegim4 Puding evet canım ünsilin iğnesi evet yüksek çıkıyo 5. Haftamdan beri diyet 4. Ayımdan sonra ünsiline başladım 33+3 haftamda
Puding Bebegim4 Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏🏼 sende de ilaç kullanırken iç baygınlığı oluyor muydu
Puding blueberyy00 bende kilo veriyordum ama hamilelikle birlikte iç baygınlığı oluşmaya başladı afedersin ishal de oldum. Sonra o şekilde bıraktım. Benim dışardan kilom pek belli olmuyor çünkü boyum 180 kilom 90 dı şuan 3 kilo aldım çok iri duruyorum o yüzden de pek kilo alma taraftarı değilim hem bebek için hem kendim için
blueberyy00 Puding evet kilo doktorum bana da diyor alma diye zaten alamıyorum ama hamilelikte de çok almamaya özen göstercem gün içinde sende şey oluyor mu aç olmamama rağmen bir anda elim ayagim boşalıyor sanki açlıktan olecem o an ağzıma yemek goturken elim titriyor sanki ne yiycegimi şaşırıyorum hep değil ama ara ara bu durumu yasiyorjm ilacı bıraktıktan sonra da artti sanki
blueberyy00 Puding ya sahimi mi demek ki olağan birşey mis ay çok fena oluyorum o an çok kötü bir his çantamda hep şeker çikolata var an dışarda öyle olsam bayılıp düşecek gibi hissediyorum
Bebegim4 Puding onu 4 aya kadar kullandım canım şekerin düşüyo olabilir şekerini ölç bakalım düşüyo mu o an vende ishal oluyodum onu kullanırken
Puding Bebegim4 bende cihaz yok ya en iyisi Perşembe günü doktora gidince baktırayım bakalım son durum ne umarım bitmiştir şeker illeti ya
Ilkayy Puding şekerim yüksek çıkıyor devamlı. Örneğin bir haftada 200 gram almadı gerekirken benim 500 gram alıyordu çok fazla sağlıksız kilo Buda
Puding blueberyy00 sen ben olabilir misin ya 🤣🤣 çikolata ve tuzlu çubuk kraker olmazsa dışarı adım atmam 🤭
rengarenkduduv Puding Gebelik öncesinde vardı ama kullandığım ilaçla düzenli beslenme ve egzersizle minimuma indirdim. Şu anda bir sorunum yok 25 haftalık hamileyim. Yarın da şeker yükleme testi yaptıracağım ama birşey çıkacağını sanmıyorum.
Puding rengarenkduduv çok iyi ben egzersiz falan yapmadım hiç ya benim düzensiz beslenmeden sigara kullanımdan ve pko dan dolayı insülin direnci oluşmuştu sanırım ama hamile kalınca kötü akışkanlara son verdim
Saadet14 Puding Aslinda iyi gidiyor kilo alimin ama zaten kuzum 20. Haftadan sonra asıl kilo alimi basliyor. Dikkat edersen çıkmaz inşallah ama nolur yediklerine dikkat et
Puding Saadet14 yediklerim çok afedersin ama öldürüyor beni gastrit reflü var bende perişan etti beni hala da mide bulantılarım ilaca rağmen devam ediyor dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebeklerimizi kucağımıza canım 😘🤲🏻💖
lunam Puding benim hamilelik öncesi vardı insülin direnci, glifor kullanıyordum. Ama hamile olunca bırak dedi doktorum. Zaten açlık tokluk şekerime baktırdığımda normaldi şükür. Daha doğuma çok var ama son muayenede bebişin kilosu haftasıyla uyumluydu.
lunam Puding eksik yazmışım kusura bakma. Bende de vardı insülim direnci ama 11 haftalıkken ölçtürdüğümde insülin direncim çok düşüktü. İlaç kullandığım için mi düştü yoksa bir şey yiyemediğim için kilo verdim ondan mı düştü bilmiyorum.
blueberyy00 Puding ahaha sanirm evet aynıyız 😂 tek olmadığımi duymak rahatlattı demekki normal mis diyorum kendime kesge olmasa bu durum ama elimizden gelen bişey de yok