Zehrayenianne Doğum yapmamış anneler doğum ile ilgili tuhaf fobileriniz var mı benim ki (affınıza sığınarak yazıyorum) ıkınırken kaka yapmak. İnşallah başıma gelmez saatlerce ıkınacağız sonuçta. Var mı sizin de doğum sancısı vs dışında tuhaf fobileriniz?
Zehrayenianne SeyranKor Anneme söylüyorum annem o an o sancıyla aklına o gelmez falan diyor ama korkuyorum utanç verici bir durum 😂
Deletedmom54555 Sizin yazdığınız korku bende de var 😅 onun dışında sezeryan olursam tamamen uyutulmaktan korkuyorum , eğer uyutulursam uyanırken saçmalarsam diye korkuyorum 😅 bilinç altıma hiç güvenmiyorum 🙈😂
Zehrayenianne Deletedmom54555 aaa bi de o var narkozdan uyanırken eşine bekarlık hayatınla ilgi olur olmaz şeyler söylemek kaynanaya sallamak falan 😂😂
Zehrayenianne Woman3535 eskiden öyle yaparlarmış da ama şimdi ebeler falan aç olmayın çok efor sarf ediyorsunuz dirençten düşüyorsunuz diyor 🤷🏼♀️
Derya Zehrayenianne gayet doğal birşey zaten sana lavman yapılıyor ama doğum esnasında kakan varmış ve onu yapıyormuş gibi popodan ıkınıyorsun ki bu esnada yapsan da normal karşılanıyor inan o an bu fobin aklına bile gelmiycek bebişine dakikalar sonra kavuşma heycanından🌸 ay benim fobim lavmandı nasıl hemşirelere popişimi dönücem eğilicem diye çok şükür onu da ablam yaptı rahat olayım diye doğumhaneye aldılar 🌸hep yanımdaydı
Zehrayenianne Derya Yaaa çok teşekkür ederim içimi serinlettiniz🥰 doğum anı belki o aklıma bile gelmeyecek ama bi tuhaf hissediyor insan ☺️