EylulAsyaa ayse12211 ben azar azar alıyorum şu an 24 haftalık ve bir anda yüklü miktar çıkmadı cebimizden. Her indirim olduğunda 200-300₺lik bişeyler alıyoruz mesela şu kasım indirimleri geldiğinde blackfriday zamanları yani bebekbezi ve ıslak mendil alacağız☺️
ayse12211 Hafizeplt merakliblog EylulAsyaa Ece003 Ece003 Gizemmihra Bana abarttığımı söyleyenler olmuş neyse ki sizlerin yorumlarınızı okuyunca birazda olsa rahatladım 🙈
merakliblog Black-34 ben inanıyorum ya herşey ateş pahası. Geçen a101den birkaç alt üst takım vs aldım 280 tuttu toplasan gözle görülür bişey de değil.
Hafizeplt ayse12211 ben bütğn alış verişni yapmıştım ıvır zıvır kalmıştı küvetne file emzirme sütyeni falan alt değiştirme öyle ufak tefek şeyler bi geldik kasaya 1500😅
ayse12211 Black-34 bilmiyorum ben mi çok aldım acaba. Ama çok aldığımı düşünmüyorum. Bende çok şaşırdım o kadar çok tutmasına. Tulumlar 100 lira falandı. altı tane tulum ekledim sadece tulumlar 500 600 tutuyo 🤷♀️
merakliblog ayse12211 valla ben 10-15 arası ayırdım oda eşyalarıyla beraber napalım başka türlü olmuyor üstelik benim ikiz çok şükür🤲🏼🧿
Semanurozgan ayse12211 kıyafet birde yıkama küveti felan 1400 tuttu birde kendime pijama takımı aldım 2 tane
Stardust1 ayse12211 odası, bebek arabası, puseti, anne yanı, bakım ürünleri ve çok az bir tekstil ürünü 30 bin civarı tuttu. Eşim bebek giyim sektöründe diye çok kıyafette almadım alsam ne olurdu hiç bilmiyorum 🤷🏼♀️
Aycaaa571 ayse12211 valla ben baya bişey aldım inşallah bugünde geri kalanı alacam 31 haftalığım şuanlık 3 bin lira tutmuş gibi beşikle ana kucağını saymıyorum onlar geldi
Sevci ayse12211 o kadar pahalı ki her şey aileler de yardım etmeyince işler dahada karışıyor benimde beşiği arabası bezi ıslak mendili tulumları her şeyiyle 10 bini geçmiştir ki ben aşırı indirim yakalamama rağmen indirimleri bulmasam zaten düşünemiyorum
-Arya- ayse12211 Tek başına herşeyi alanların Allah yardımcısı olsun herşey çoook pahalı. Bizde herşeyi annem ve kayınvalidem yaptı resmen, ben alsam alsam bir paket bez bir kaç tulum aldım şuana kadar 32+3üz. Destek olunmasa yanmıştım
Deniiiza ayse12211 her sey asirii pahali. Benim bebegimin butun kiyafet ihtiyaçlarını annem aldi 9 aya kadar 2500 tutti sadece kiyafetleri. Biberon emzik ates olcer burun aspiratoru vs gibi seylerini aldik bizde o da 1500 tuttu. Sampuani küveti kaldi bi. Onlarda bi 300 küsur tutuyo.bez tabi o bitmeyecek bir masraf Bide bebek arabasi var kalan.onu unuttum. Okudukca aklima geliyo. Bebek odasi da duruyo 😂
Cerenvebebisi ayse12211 yani çok sık değil ama devamlı geliyor biseyler aktüel diye bı uygulama var onu indir haber veriyo zaten o
Cerenvebebisi Bebekhemsiresi tulum hiç almadım hep alt üst şeklinde aldım bide dediğim gibi indirimli aldım aktüel ürünlerden o yüzden çok uyguna geldi bize
balbocegim27 ayse12211 ben parça parça aldım ve indirim takip edip aldım ve çokta lükse kaçamamaya çalıştım bebek sonuçta çok ta umrunda olmaz bu tarz şeyler 1000 tl falan tutmuştur aldıklarım beşiği yatağı da 1100 tl tuttu park beşik aldım
Aryapoyraz Cerenvebebisi o alısverişi nerden yaptınız cok merak ettim 🤦♀️ 2 parcaya 500 tl veriyoruz
Cerenvebebisi Aryapoyraz A101 ve sok ☺️ indirim günleri denk geldi iki seferde toplu alldim çıktım şuan hemen hemen tamam sayılır bundan sonra 3,6. Aylık alınır artık onuda doğumdan sonra Alicam inşallah
Black-34 Arkadaşlar nerelerden alıyorsunuz bilmiyorum ama civilden deneyin birde herşeyini aldık 4000 civarı tuttu yatağı puseti nevresimi bilmem nesi kıyafetleri battaniyesi mont dahi aldık hepsi çok şık çok güzel 2 çocuğuma da hep öyle aldım çok kaliteliler renk dökme solma vs olmuyor. Mesela hastane çıkışları 250 180 civarı iken aynı takımları tekli olarak topladığınızda daha uygun oluyor daha mantıklı içinde zaten kesinlikle yazlık şeyler mevcut hastane çıkışının ince örtü kilodu vs bunlar mesela gereksiz. Tek alınınca battaniyesi örtüsü daha kalın daha uyguna gelebiliyor
Cerenvebebisi Sultankiz Ben küvetine ve maşrapasini 50 TL aldım inanın gerçekten çok da iyi kalitesi bende en ucuz siteyle bile kiyasliyorum resmen bedavaya almış tamamen şans işte sizde uygulamayı indirin takip edin belki Güzel şeyler yakalarsınız
Beyzabeser Sultankiz ben stok inditiminden bimden 20tlye aldım 🙃 bugun getirdiginin aynisini aldim bugun ki fiyati da 50 ya da 60di sanirim mumkun degil kuvetine o parayi vermezdim kullanacagi guzel seylere harcamak daha mantikli 😍🌸🥰