Fatnur38 Ovülasyon kullnmadm ama adetim düzenli 28 günde bir olurum genelde takvime göre dün yumurtlama ğünümdü zaten akıntısı nı da yasadım hiç böyle olmazdı Bi şişkinlik var yumurtlama ile alakası olabilirmi
Minik_mucizem2 Fatnur38 yumurtalama zamanında şişkinlik oluyor göğüslerde de olabiliyor bel ağrıları da görülebiliyor. Ama herkeste her belirti aynı degil
bebeklibirisi Fatnur38 olabilir canım ben hamile kaldığım ay şişlik de yaşadım ve aşırı bir baş ağrısı vardı
sacmalamakizim Fatnur38 Bende yumurtlama da ve adet oldugumda şişkinlik oluyo 60 gün önce doğum yaptım dün inanılmaz rahim batması sancısı ve gazim vardı.
mercanmeb Ben ilaçla yumurtlama gördüm o birkaç gün karnım davul gibi şişmişti tabi ben niye anlamadım meğerse yumurtlama olmuş çatlama olmuş döllenme de olmuş
Fatnur38 mercanmeb ay insallah benmde olur bende cok şişkinlik var bu 3 gündür hele pazar günü yumurtlama günümdü bubay brazdaha umutluyum Allahın izniyle insallah hayırlı güzel haber alrm
Momybaby1601 mercanmeb benim de bu ay öyle oluyor herhalde yumurtalıklarım sağlıklı ve çatlıyor ama yine de doktor klomen verdi ve bu hafta karnım çok şiş bende enfeksiyon var herhalde diye toz içtim 😂
Fatnur38 bebeklibirisi baş agrım yok henüz zaten yeni yumurtlama oldu sanrm canm insallah bende bubay güzel haber alrm
Fatnur38 sacmalamakizim dogum yapmssn canm gecmiş olsn gözün aydın rabbim saglıklı hayırlı ömür versin ❤️😊 normal sanrm suan senin gaz şişkinlik dogmadan sonra olur
mercanmeb Fatnur38 devamlı düşünüp acaba oldu mu dersen olmuyor akışına bırkqmqya çalış başka şeylerle ilgilen