Ranaikra 23 haftalık olduk ama tekme atınca bazen afedersiniz alt tarafım acıyor normal mi bu durum sizde yaşadınız mı
2e1m Ranaikra aynı haftadayız şuan yatacam yatamıyorum okadar vuruyoki sanki çıkacak altım zonkluyor çok sert hareketleri
Mimik Benim deeeee, sanirim idrar kesemi tekmeliyor 🤣 Ne güzle bi histir bu🥰🥰🥰 Allah kimseyi bu histen mahrum etmesin🥰🥰🥰🥰
MerveNur- Ranaikra normal bazen vuruyor direk tuvalete gidiyorum 😂 hatta 26dayım şimdi de bi vuruyor afedersin kalçamda hissediyorum çok ilginç ama
MerveNur- Ranaikra aynen burda okumasam çok korkardım ama varmış öyle bi şey yeni adet edindi ters tekme mi atıyor napıyorsa bizim çocuk 😂😂
Ranaikra MerveNur- hahah ay bende şimdi atığı tekmeleri ilk bebeğimde 7 aylıkken falan hissettim böyle bunca 23 haftada sankı 7 aylık gibi 😂😂
MerveNur- Ranaikra yaa cinsiyeti ne peki😍 benim ilk kime desem şaşırıyor nasıl hareketli mi öyle şimdiden diye aman nazar değmesin de 😂
Acemi_anne61 Ranaikra Bende geçen gün yaşadım doğuyor mu çıkışı mı zorluyor dedim valla anam ne garip şey yaaa. Allahtan genelde üstlere çalışıyor aşağıya nadiren vuruyor 🥊🥊
Ranaikra MerveNur- ay evet söyleme Allah lkorusun kız❤️ Sağlık ocağı kalp atışı dinlicekti 15 dakika uğraştı bulmak için buldu kalp atışı yüksek dedi hareketli olduğu için ama dedi sizin ki kız mı erkek mi ☺️
Cocolingo Ranaikra bazen içeride boks maçımı var diye düşünüyorum hele suyu biraz fazla içsem git şu torbanı boşalt kız der gibi ard arda vuruyor 🌸