SukranErhan AsenaD Bu haftalarda zaten bebek gözükmez ki sadece kalp atışını dinletebilir doktor.Ben 6+6'dayken nokta kadar birşey olduğunu söyledi doktor.Normal olanda bu zaten.Kese oluşur,büyür fakat bebek gözükmez.Iciniz rahat olsun.😊❤
Yeniievli Hemde bazı doktorlar en kötüyü söylemek zOrundalar.banada kese yok bilmem ne dediğinde bi hafta sonra başka doktora gittim.hatta.ilk keseyi göremediğinde detaylı ultrasona yolladı karnıma bastırıp durdurlar keseyi görmek için.bende çok korkmuştum ama bi hafta sonra hem bebeği hem kalp atışını duyduk çok şükür🙏
AsenaD Yeniievli ne guzel. Iste garip olan şey keseminn çok guzel gelişmesi ve doktorun buna bakmak yerine bebegi goremedim haftayada gel goremezsem mudahale edicem demesiydi. Bende o randevuya gitmiycem baska bir doktordan randevu aldim
Littlemisssunshine AsenaD canım geç döllenme olmuş olabilirsin, doktora erken gitmiş olabilirsin, daha çok çok erken bir dönemdesin. Biraz daha bekle, İçini de ferah tut, evham yapma
Kubranurbulur AsenaD canım hiç üzülme benim bebiş 8 de göründü bence geç değilki gayet normal 😊 üzülme bebişi de üzme
Kubranurbulur AsenaD o doktoru değiştir sen ne demek hemen müdahale ya benim doktor hiçbir şey demeden görene kdr bekledi
Ceydadefne1 AsenaD benim kesem 28 santim olmustu sanirim tam hatirlamiyorum kese iyidi kan degerimde yukseliyodu ama bebek yoktu icinde kürtaj oldum 9 haftada
Selim_Alparslan AsenaD canım başka doktora da git müdahale ettirme bence çok küçük daha yani 1 hafta daha bekle ve başka doktora git