Yasemiiin Merhabaa kızlar çarşamba günü sezeryan ile doğumum var fakat sezeryanda lens varsa çıkartılıyormuş. Ama gözlerim ileri dercede görmüyor yani bebeğimin ilk anını bulanık mı göreceğim? 😐 Yada lens oldugunu söylemeden girsem birşey olurmu?
Denizmila21 Yasemiiin aaa bende lens takıyorum aynen görme bozukluğum var ilk kez duydum 🙄 napıcaz 🥲🤔
Miniklimonum Yasemiiin ya ciddi misin bende -5 derece miyobum lens olmadan hiçbişe göremem ki :( Görmek istemediğim insanlarla aynı ortama girince lenslerimi çıkarıyorum birtek onunn dışında takmazsam körüm 😀
Yasemiiin irem_altun74 belden uyuşma bile olsa çıkartıyorlarmış. Ameliyat sırasında genel anestezi olabilir ne olacağı belli olmaz mış 😐😐
Yasemiiin Miniklimonum valla İnternete bile lens varsa çıkartılır diyor. Doktora demeden girsem ayrı söylesem çıkartırlar. En iyi göz kutusu elimde bişi olursa çıkarttırım dicem hiç görmüyorum çünkü 😐
irem_altun74 Yasemiiin bir bilgim yok canım bende spinal oldum ama lens kullanmiyorum ve sormadilar da
Erol Yasemiiin doktoruna söyle bir aksilik olur seni uyuturlar yazık ama cıkarırsam göremiyorum de doktor yazdı zaten falan de bir aksilik olursa akıllarında bulunur çıkarırlar
nunuu01 Yasemiiin doktora bi sorun ne olur ne olmaz çünkü ordaki aletler zarar veriyormus lenslere vs. ben bes gün önce sezaryen oldum herşeyi çıkarıyorlar