Melek0666 Bilgeklc kesiblikle stres cok etkiliyor hayatinin en guzel gunleri keseyide kalp atislarinida gorursun en kisa zamanda insallah canim saglikla al kucagina bosuna kotu seyler dusunup izme kendini ben daha bekliycem bakalim uzu hir sure ❤
Bilgeklc Melek0666 teşekkür edrim güzel dilekleirn için umarım uzun sürmez de sende bi evlat sahibi olursun 💕
Babies16 Melek0666 eger elinde cok test varsa 10. Gunden itibaren sabah ilk idrarla gun asiri test yap.cizgi koyulasirsa hergecen gun pozitf oldugu yonundedir
deletedmom205 Melek0666 inşallah vardır güzel haberlerini duyarız bnimde klomen hapiyla oldu ikizlerim inşallah sanada nasip eder😍😘
Melek0666 deletedmom205 insallah canim cok tesekkur ederim Rabbim banada isteyen herkesede versin ❤ ayy nekadar guzel Allahim korusun esirgesin onlari 😍
deletedmom6295 Melek0666 iğneyi vurulduktan sonra en az 12 gün hatalı sonuç verebiliyor. 12. günden sonra kan testi verin
Melek0666 deletedmom6295 bilmiyordum ignenin boyle bir etkisi oldugunu canim doktorum hic bahsetmedi adetimi bekliycem artik ❤
Patito__ Kizlar elimde uc dort kutu klomen var ucretsiz vermek istiyorum ihtiyaci olan ulassin lutfen istanbul avrupa yakasindaym