DerinMavii Gyna ferroldan sonra buna geçtim kabız yaptığı için buda ishal yaptı sanki veya usuttum mu acaba hiç bi fikrim yok haptan oturu olduğunu düşündüm bu hapı kullanıp ishal veya mide krampları yaşayan var mı? Ayrica ishal olup doğuran da varmış yoksa dogummu başlayacak 😵😫
Kumsalsmom DerinMavii benim de doktorum ferrım verdi onu kullanmaya başladım ama bakalım hayırlısı kanım çok düşük olduğu için iki doz kullanıcam şimdilik
Mminikmucizemmm DerinMavii bende ferrum kullandım üç hafta dayanabildim çünkü üç haftada ishalin geçmesi için uğraştım şimdi ilaç değiştirdi doktorum ama şimdi de kabızım ve hemoroid problemim var kan ilaçlarıyla anlaşamıyoruz 🤦🏻♀️
Ayseela7 Ferrum kullanıyorum bende günde 2 kez. Bastan beri aynı ilacı kullanıyorum herhangi bi yan etkisi olmadı bana
Mimik Baba da ciddi ishal yapti!… Ama öyle böyle degil… ssk nin karsilamadigi solgar demiri önerdi, gece yatmadan aliyorum, o da yapiyor, ama cok ciddi degil… Bol bol probiotik tüket, benim kadar ciddiyse ishalin, solgari tavsiye ederim, danis doktoruna…