Dilara0606 Kizlar cinsiyet kacinci haftada ogreniliyo ben 9 haftalik oldum bazilari 12. Haftada ogrenmis merak ediyorum bi bilgi verirmisiniz iyi geceler iyi aksamlar bu arada uyku tutmayinca boyle oluyo 😁😘
Dilara0606 Mehtapakgl heycanlandim şimdi ya anne olmak herkezin hakki Allah isteyen herkeze versin hicbi annenin kucagi bos kalmasin inşallah sizinkide saglikla gelsin size allah annali babali buyutsun
Mehtapakgl Dilara0606 geldi kuzum benimki 9 aylık 😁 oldu bile. Yatıyor yanımda oğluşum. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin.
Dilara0606 gulcanozdemir67 ozelmi devletmi peki Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
fatmanurakkus_ Dilara0606 ben de Ankara’dayım Sincan lokman hekim hastanesine gidiyorum. Doktordan doktora fark ediyor benim doktorum İbrahim alanbay hatırladığım kadarıyla muayene ücreti 130₺ idi sanırım
Dilara0606 2-prensesannesiii cok fazla fiyat istiyolar ya yani biz verebiliyosak bile baskalari oraya gidemez
gulcanozdemir67 Dilara0606 Özel hastane. Amin inşaallah. Size ve tüm annelere de inşaallah evlatlarına kavuşmak nasip olsun🌺