İlk hamilelik ve heyecan. Cuma sabah 8 de korku heyecan telaş mutluluk İLE hastaneye gittik. Odamıza yerleştik 9 gibi beni hazırlamaya kızlar geldi. Bir önlük ve terlik verdiler. Çırılçıplak olup önlüğümü giydim. 9 çeyrek gibi ameliyat odasına çıktık. Doktorum geldi kısa sohbet vs. Sanki herkes telaşlı gibi bir hal ameliyathanede. Masada oturur pozisyonda anestezi uzmanı omuzlarımı düşürmemi hafif eğilir pozisyon almamı istedi. Belden iğneyi yaptı. Acıtmıyor bildiğin iğne yapılır gibi acı hissi. Anında ayaklarım yanmaya başladı. Masaya uzandırdılar. Önüme yeşil perde çekilde. Bir anda karnımda bacağımda değişik kıpırdanmalar sanki kurbağa zıplıyor üstünde. Ne olup bittiğini anlamaya çalışırken bir baktım bebek ağlaması😀 aman allahım bebeğim oğlum doğmuştu💙🥰 hemen üzeri silindi kıyafetlerini giydirdiler bunları hep gördüm. Bir ara göğüs kafesim daraldı gibi oldu. Bebeği götürdüler. Bi 5 10 dk sonra beni odaya götürdüler. Odaya gittiğimde hem bebeğim ağlıyor hem eşim☹️ Normalde çok duygusal biriyim ilaçlardan mı ne öylece etrafa bakıyordum. Gayet iyiydim çünkü hala uyuşuk olduğum için acı ağrı hissi yok. Bebeği memeye tutturmamı istediler. Süt hemen olmadı beyaz su gibi geliyor ama yine de verdik memeye. Ve saatler ilerliyor tabi . Akşam üZeri saat 5 doktorum geldi çorba içebilirsiniz dedi 6 gibi ilk ayağa kalkışım ve yürümem yapıldı. Tabi ki zor oluyor burada size tavsiyem asla süslü püslü terlik alıp giymeyin. Bi kalın çorap alıp ayağınıza takın öyle yürüyün daha rahat oluyor. Ve yanınıza mutlaka battaniye alın ilk ameliyattan çıkışta üşüme oluyor. Sonra ağrı kesiciler serumlar vs zaten vücut ısınıyor. Geceyi öyle böyle ettik. Biraz ağrı biraz bebekle uğraşma derken sabah oldu. Toplandık evimize geldik. Benim bugün 4. günüm daha iyiyim. Fazla ayakta dolanınca dikiş yerinde sancı yanma oluyor tabi. Ama bebeğime bakınca onun herhalini izlemek dünyalara değer. Onu anlatmaya kelimeler yetmez 🥰🥰 darısı herkese olsun sağlıkla sıhhatle bebeklerinizi kucağınıza alın. Ayrıntılı bir şey sormak isteyen olursa yazarım ❤️🙋♀️