Burcu582 Merhaba benim 8 haftalıkten çoook şiddetli kanamam olmustu hatta parça bile gelmişti ama bebek iyiydi.10 haftalıkken kontrole gittiğimde de doktor tertemiz içerisi hiç kanama yok progestanıda bırak demişti cok sevinmiştim bugün birden şakır şakır kanama oldu bir de şehir dısındaym iğne yaptırıp yattım ziyaret için köye gelmiştim doktor da yok salı gününe randevü buldum cok endiseliyim 11.hafta kanaması olan oldu mu yada daha ileri zamanda ??
Glmsr Burcu582 benm 12.haftada olmuştu ama sizin dediginiz gibi aşırdı değil doktora gitmistm hemen progestan başladı tekrar gelmemişti bence acile gitmelisin salı gününe kadar bekleme.derim
Burcu582 Glmsr doktorumu aradım pruluton ipne yaptır yat progestana tekrar başlayalım dedi.doktora gidiyim mi dedim yapacagı şey bu zAten boşa yorulma dinlen dedi ben yinede salıya aldım işte acilde kadın doğumcu yok ya hemen gidecektim de
Glmsr Burcu582 Hmm o zaman sen bilirsin canm ama böyle durumlarda acile giden çok oluyor onlara hangi doktor bakıyor ki acaba ultrasonla falan baktı doktor diyorlar genelde